Libnet.ro
UNICEF

18:30

Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administratie al SRTv pentru conducerea TVR

Antena3 Antena3,
Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administratie al SRTv pentru conducerea TVR

Monica Ghiurco este propunerea Consiliul de Administratie CA) al SRTv pentru postul de presedinte-director general PDG) al TVR, conform unor surse din cadrul institutiei, decizia fiind luata miercuri in urma. continuă pe Antena3

Monica Ghiurco este propunerea CA pentru sefia TVR

Consiliul de Administratie al TVR a votat-o pe Monica Ghiurco pentru a prelua functia de presedinte-director al TVR, potrivit unor surse oficiale.

Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al TVR

Monica Ghiurco este propunerea Consiliul de Administratie CA) al SRTv pentru postul de presedinte-director general PDG) al TVR, conform unor surse din cadrul institutiei.

Surse: Monica Ghiurco, propusa pentru sefia TVR de Consiliul de Administratie al televiziunii publice

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o pe Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al televiziunii publice.

Monica Ghiurco, oponenta insolventei TVR, a fost propusa pentru postul de presedinte director general al Televiziunii publice

Consiliul de Administratie al TVR a desemnat-o miercuri dimineata pe Monica Ghiurco, din partea angajatilor televiziunii publice, pentru potul de presedinte director general al institutiei, potrivit informatiilor Hotnews. ro. Ghiurco a fost aleasa cu 7 voturi pentru, in timp ce contracandidata sa, Irina Radu, a obtinut 6 voturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )