Libnet.ro
UNICEF

16:30

Brasov: Un bataus a fost arestat pentru tentativa de omor

B1 B1,
Brasov: Un bataus a fost arestat pentru tentativa de omor

Un tanar din Brasov este urmarit penal de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov pentru tentativa de omor, potrivit adevarul. ro. in data de 5 aprilie 2016, individul se afla. continuă pe B1

Bataus arestat pentru tentativa de omor la Augustin

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov au inceput urmarirea penala fata de David Biltpentru tentativa de omor.

Barbatul acuzat ca ar fi abuzat peste 1.000 de fetite prin intermediul Facebook a fost arestat preventiv (VIDEO)

Barbatul acuzat ca ar fi abuzat peste 1. 000 de fetite prin intermediul retelei Facebook a ajuns dupa gratii. El a fost arestat pentru pornografie infantila si santaj, informeaza B1 TV. Individul isi.

Interlopul Adrian Corduneanu a fost arestat. De ce este acuzata Beleaua

Unul dintre liderii clanului Corduneanu, Adrian, cunoscut si sub numele de Beleaua a fost arestat preventiv pentru 30 de zile intr-un nou dosar de santaj. Interlopul este acuzat ca ar fi lua.

Iasi. Barbatul care si-a violat fiica in varsta de 13 ani a fost arestat

Ioan Florin Ciuca, barbatul care si-a violat fiica in varsta de 13 ani, cand sotia sa era internata la spital, a fost arestat. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de barbat sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si viol.

Tanarul care a rapit si a violat o eleva de 17 ani a fost arestat. Daniel Duma si-a sechestrat fosta iubita intr-0 masina

Daniel Duma, tanarul prins dupa ce si-ar fi violat si sechestrat fosta iubita, in varsta de 17 ani, a fost arestat preventiv. Barbatul din Petrila este acuzat de viol, lipsire de libertate si loviri si alte violente.

Cetateanul turc care l-a ucis pe pilotul avionului rus SU-24 a fost arestat la Izmir

Un turc acuzat de Rusia ca l-a ucis cu sange rece pe unul dintre pilotii avionului de bombardament rusesc Sukhoi SU-24, doborat in luna noiembrie de avioane F-16 ale armatei turce la granita cu Siria, a fost plasat in arest preventiv la Izmir, dar arestarea sa nu este legata direct de acest incident, motivul invocat fiind posesia ilegala de arma, a anuntat agentia turca de presa Dogan, citata duminica de AFP, relateaza Agerpres.

Iasi: Un preot a fost raspopit pentru ca le spunea mamelor sa nu isi vaccineze copiii si sfatuia femeile sa nu mai faca avort

Preotul detasat la Spitalul de Obstretica-Ginecologie Elena Doamna, din Iasi a ajuns sa fie raspopit dupa ce a primit reclamatii din partea conducerii institutiei pentru ca acesta incuraja.

Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al TVR

Monica Ghiurco este propunerea Consiliul de Administratie CA) al SRTv pentru postul de presedinte-director general PDG) al TVR, conform unor surse din cadrul institutiei.

Campioana olimpica din 2012 la aruncarea ciocanului, rusoaica Tatyana Lysenko, a fost suspendata pentru dopaj

Campioana olimpica din 2012 la aruncarea ciocanului, rusoaica Tatyana Lysenko, este suspendata provizoriu pentru dopaj, a anuntat marti Federatia Internationala de Atletism IAAF), fara a specifica natura produsului in cauza, scrie AFP.

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, a fost inculpat pentru coruptie

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, este inculpat pentru coruptie. Acesta ar fi fost implicat intr-o presupusa schema de mituire a inspectorilor guvernamentali, relateaza Russia.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )