Libnet.ro
UNICEF

18:00

Interlopul Adrian Corduneanu a fost arestat. De ce este acuzata Beleaua

Antena3 Antena3,
Interlopul Adrian Corduneanu a fost arestat. De ce este acuzata Beleaua

Unul dintre liderii clanului Corduneanu, Adrian, cunoscut si sub numele de Beleaua a fost arestat preventiv pentru 30 de zile intr-un nou dosar de santaj. Interlopul este acuzat ca ar fi lua. continuă pe Antena3

Interlopul Adrian Corduneanu, retinut pentru santaj

Interlopul Adrian Corduneanu a fost retinut de procurori, sambata seara, pentru 24 de ore, sub acuzatia de santaj. Mediafax transmite ca din locuinta lui Adrian Corduneanu, zis Beleaua, s-au ridicat aproximativ 35. 000 de lei, bani considerati proba in dosarul de santaj.

Interlopul Adrian Corduneanu, saltat de mascati intr-un dosar de santaj

Interlopul Adrian Corduneanu a fost retinut sambata de procurori, pentru acuzatia de santaj, potrivit 7est. ro. Din locuinta lui Adrian Corduneanu s-au ridicat banii, in jur de 35. 000 de lei,.

Interlopul Adrian Corduneanu, retinut pentru 24 de ore pentru santaj

Interlopul Adrian Corduneanu a fost retinut de procurori, sambata seara, pentru 24 de ore, sub acuzatia de santaj.

Interlopul Adrian Corduneanu, retinut de politie. De ce fapte este acuzat

Unul dintre cei mai temuti interlopi din zona Moldovei, Adrian Corduneanu, zis si Beleaua, a fost retinut duminica de politisti si dus in fata judecatorilor, scriu stirileprotv. ro. Este cercetat alaturi de un.

Adrian Corduneanu, retinut pentru 24 de ore: Interlopul este acuzat de santaj

Interlopul Adrian Corduneanu a fost retinut pentru 24 de ore de procurori sub acuzatia de santaj, dupa ce a fost audiat, informeaza B1 TV. Din locuinta barbatului s-au ridicat aproximativ 35. 000 de lei, bani.

Temutul interlop Adrian Corduneanu va sta dupa gratii 30 de zile (VIDEO)

Temutul interlop Adrian Corduneanu a fost arestat preventiv pentru santaj. Anchetatorii spun ca ieseanul l-ar fi constrans pe agentul de vanzari al unei firme de materiale de constructii din Iasi sa-i.

Turcia: Presupusul autor al atentatului de la Diyarbakir a fost arestat

Presupusul autor al atentatului cu autovehicul-capcana comis joi la Diyarbakir, oras cu populatie majoritar kurda aflat in sud-estul Turciei, a fost arestat sambata, relateaza AFP, citand presa turca.

O scoala musulmana din Marea Britanie este acuzata ca promoveaza o forma extrema de islam si invata copiii ca evreii vor sa cucereasca lumea

O scoala musulmana din Marea Britanie a fost acuzata ca promoveaza o forma extrema de islam si ca ii invata pe elevi ca evreii incearca sa cucereasca lumea, iar obiceiurile britanice.

Cetateanul turc care l-a ucis pe pilotul avionului rus SU-24 a fost arestat la Izmir

Un turc acuzat de Rusia ca l-a ucis cu sange rece pe unul dintre pilotii avionului de bombardament rusesc Sukhoi SU-24, doborat in luna noiembrie de avioane F-16 ale armatei turce la granita cu Siria, a fost plasat in arest preventiv la Izmir, dar arestarea sa nu este legata direct de acest incident, motivul invocat fiind posesia ilegala de arma, a anuntat agentia turca de presa Dogan, citata duminica de AFP, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )