Libnet.ro
UNICEF

12:30

Prima reactie a Ambasadei Israelului in scandalul spionarii sefei DNA de catre Black Cube

B1 B1,
Prima reactie a Ambasadei Israelului in scandalul spionarii sefei DNA de catre Black Cube

Ambasada Israelului la Bucuresti reactioneaza in urma scanadalului de spionaj al companiei Black Cube, in care tinta era sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Reprezentantii institutiei resping orice. continuă pe B1

Ambasada Israelului la Bucuresti, despre cazul spionarii sefei DNA: Autoritatile israeliene nu sunt implicate. Ancheta ii vizeaza pe angajatii unei companii private

Abasada Israelului la Bucuresti transmite, intr-un comunicat de presa, ca autoritatile israeliene nu sunt implicate in cazul de spionaj a procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi si ca ancheta ii vizeaza pe angajatii unei companii private care nu are legatura cu vreo institutie de stat israeliana.

Ambasada Israelului, prima reactie in scandalul de spionaj: Nu au fost implicate institutii de stat

Alessandra Stoicescu a prezentat, in cadrul editie de miercuri a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3, reactia oficiala a Ambasadei Israelului la Bucuresti cu privire la scandalul de spionaj care a vizat-o.

Reactia Ambasadei Israelului la acuzatiile de spionaj la adresa sefei DNA

Ancheta DIICOT care ii vizeaza pe angajatii companiei Black Cube acuzati ca o spionau pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, nu are legatura cu vreo institutie de stat israeliana, se arata intr-un comunicat al Ambasadei Israelului remis Digi24.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi in scandalul privind spionarea sa de catre fosti ofiteri de informatii israelieni: A fost o incercare nereusita de intimidare

A fost o incercare nereusita de intimidare - este prima reactie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in scandalul privind spionarea sa si posibile incercari de intimidare venite din partea unor fosti ofiteri de informatii israelieni, potrivit Digi 24.

Kovesi, prima reactie in cazul spionajului: Este o incercare nereusita de intimidare (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef DNA, a avut o prima reactie in scandalul de spionaj. Potrivit unor prime informatii, patru israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor, dar si pe.

Irina Begu, prima reactie la scandalul rasist de la Charleston

Irina Begu a avut o prima reactie la scandalul iscat in jurul afirmatiilor rasiste facute de fratuzoaica Caroline Garcia, in timpul meciului din primul tur la Charleston SUA, 6-4, 2-6, 7-6 pentru.

Lionel Messi, prima reactie oficiala in scandalul Panama Papers

Panama Papers. intr-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirma ca societatea sa din Panama nu a avut niciodata fonduri, scrie cotidianul LEquipe. Lionel Messi si familia sa au reactionat, luni, la.

Rise Project: Patru agenti israelieni, anchetati de DIICOT, pentru spionarea sefei DNA. Reactia lui Kovesi

Patru cetateni israelieni sunt anchetati de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

Rise Project: Patru agenti israelieni, anchetati de DIICOT, pentru spionarea sefei DNA

Patru cetateni israelieni sunt anchetati de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

Unul dintre israelienii arestati pentru hartuirea sefei DNA a recunoscut acuzatiile

Unul dintre cei doi israelieni arestati preventiv dupa plangerea de hartuire depusa de fostul procuror Ioan Lascu, tatal procurorului sef al DNA, ar fi colaborat cu anchetatorii in timpul audierilor s.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2424 seconds )