Libnet.ro
UNICEF

14:00

Codul Insolventei, in vigoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Codul Insolventei, in vigoare

Codul Insolventei a intrat in vigoare vineri, cu toate ca Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata, astazi, o motiune initiata de grupurile parlamentare ale PP-DD si PDL - Opriti institutionalizarea inchizitiei audiovizualului si manipularea democratiei si ca maine Curtea Constitutionala ar urma sa discute sesizarea Avocatului Poporului pe marginea unor dispozitii din noua lege. continuă pe Ziarul Bursa

Codul insolventei intra astazi in vigoare. Ce presupune

Codul insolventei, adoptat de Guvern la inceputul acestei luni, va intra in vigoare vineri. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, arata, in 21 octombrie, ca scopul noului Cod al insolventei este acela de a.

Codul insolventei intra vineri in vigoare.

Codul insolventei, adoptat de Guvern la inceputul acestei luni, va intra in vigoare vineri, transmite Agerpres. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, arata, in 21 octombrie, ca scopul noului Cod al insolventei este acela de a preveni situatiile in care societatile debitoare s-ar sustrage de la plata obligatiilor folosind o perioada lunga de timp in care devin intangibile prin simpla intrare in procedura de insolventa si eventual prin derularea unui plan de reorganizare. Citeste si: Robert .

Codul insolventei intra astazi in vigoare

Codul insolventei, adoptat de Guvern la inceputul acestei luni, va intra in vigoare astazi.

Codul Insolventei intra astazi in vigoare, desi e atacat la Curtea Constitutionala. Oamenii de afaceri si BNR cer mai multe schimbari

Codul insolventei, adoptat de Guvern la inceputul acestei luni prin ordonanta de urgenta, intra in vigoare astazi, desi Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala doua prevederi, iar mediul de afaceri si Banca Nationala a Romaniei BNR) solicita modificarea mai multor prevederi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )