Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cohn despre Steaua - Dinamo: Sa ii batem cu 1-0, cu 2-1, cu 3-0, cu draci sa ii ia

Online Sport Online Sport,
Cohn despre Steaua - Dinamo: Sa ii batem cu 1-0, cu 2-1, cu 3-0, cu draci sa ii ia

Vladimir Cohn a explicat miercuri motivul pentru care o echipa de talia lui Dinamo nu are performanta la acest moment, dar si despre derbyul cu Steaua de duminica. continuă pe Online Sport

STEAUA - DINAMO. Steaua scoate la vanzare ultimele 4.340 de bilete pentru meciul cu Dinamo.

FC Steaua anunta ca ultimele 4. 340 de bilete pentru meciul cu Dinamo, contand pentru etapa a XIV-a a Ligii I, vor fi scoase la vanzare la casa de bilete a Arenei Nationale din Bulevardul Basarabia, potrivit Mediafax. Programul casei de bilete este intre 10. 00 si 19. O persoana poate achizitiona maximum patru bilete. Partida Steaua - Dinamo, contand pentru etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa, duminica, de la ora 21. 30, pe Arena Nationala.

Liga 1: Steaua - Dinamo (4 noiembrie, ora 21:30) - Programul complet al etapei a-XIV-a

Etapa cu numarul XIV din Liga 1 va debuta vineri, 2 noiembrie, cu partida Gloria Bistrita - Viitorul Constanta ora 19. 00 - Digisport). Marele derbi Steaua - Dinamo se va disputa duminica, 4 noiembrie, de la ora 21. 30 Digisport). Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor si al televizarilor.

Comparatie Steaua - Dinamo

Comparatia cifrelor din acest sezon intre Steaua si Dinamo ii gaseste pe ros-albi inferiori la toate capitolele, de la puncte, victorii si pina la goluri primite sau marcate. Pana si la minute jucate Bourceanu ii ia fata lui Catalin Munteanu cu doar 5 minute. Iata comparatia fata in fata, niste cifre pe care Dinamo le poate schimba printr-o victorie in derbyul de duminica in care Steaua are la rindul sau de aratat de ce este lider.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )