Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga 1: Steaua - Dinamo (4 noiembrie, ora 21:30) - Programul complet al etapei a-XIV-a

Hotnews Hotnews,
Liga 1: Steaua - Dinamo (4 noiembrie, ora 21:30) - Programul complet al etapei a-XIV-a

Etapa cu numarul XIV din Liga 1 va debuta vineri, 2 noiembrie, cu partida Gloria Bistrita - Viitorul Constanta ora 19. 00 - Digisport). Marele derbi Steaua - Dinamo se va disputa duminica, 4 noiembrie, de la ora 21. 30 Digisport). Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor si al televizarilor. continuă pe Hotnews

Liga 1, Etapa 14, program si televizari

Apasati aici pentru programul si televizarile etapei viitoare, a 14-a, cea care include si derbyul Steaua - Dinamo ce are loc duminica de la ora 21:30.

LIVE Steaua Gloria Bistrita pe Onlinesport.ro de la ora 21:30. Echipele probabile

Steaua revine in Ghencea pentru meciul cu Gloria Bistrita din etapa a 13-a a Ligii 1, joc in care formatia pregatita de Laurentiu Reghecampf porneste se afla in postura de favorita.

Comparatie Steaua - Dinamo

Comparatia cifrelor din acest sezon intre Steaua si Dinamo ii gaseste pe ros-albi inferiori la toate capitolele, de la puncte, victorii si pina la goluri primite sau marcate. Pana si la minute jucate Bourceanu ii ia fata lui Catalin Munteanu cu doar 5 minute. Iata comparatia fata in fata, niste cifre pe care Dinamo le poate schimba printr-o victorie in derbyul de duminica in care Steaua are la rindul sau de aratat de ce este lider.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )