Libnet.ro
UNICEF

10:00

Comandantul fortelor americane din Europa: Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO / Este singura amenintare potentiala care ar putea distruge SUA, Marea Britanie sau Germania

Hotnews Hotnews,
 Comandantul fortelor americane din Europa: Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO / Este singura amenintare potentiala care ar putea distruge SUA, Marea Britanie sau Germania

Moscova poate transfera mai rapid decat Alianta Nord-Atlantica efective militare, avertizeaza generalul american Ben Hodges, propunand crearea unui spatiu Schengen militar la nivelul NATO si avertizand ca Rusia poate distruge orice tara, inclusiv SUA, Germania si Marea Britanie, potrivit BBC News, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO, putand distruge orice tara, inclusiv SUA. Comandantul fortelor americane din Europa: Trebuie creat un spatiu Schengen de tip militar

Generalul american Ben Hodges lanseaza un avertisemnt cu privire la potentialul militar al Rusiei. Comandantul fortelor americane din Europa spune ca Moscova poate transfera mai rapid decat NATO efective.

Brexit ar putea avea un efect de domino printre statele UE din Europa de Est

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, ar putea declansa actiuni similare in alte state membre din Europa de Est, a declarat seful diplomatiei luxemburgheze Jean Asselborn intr-un interviu publicat sambata de cotidianul german Tagesspiegel, relateaza Reuters.

Lukoil ia in calcul vanzarea rafinariilor din Europa, inclusiv Romania

Lukoil ia in calcul vanzarea celor patru rafinarii de petrol din Europa, Petrotel Ploiesti Romania, Neftochim Burgas Bulgaria, Italia si Olanda, a declarat presedintele companiei Vagit Alekperov, scrie novinite. com .

Bazele americane din Coreea de Sud, vizate de Stat Islamic

Gruparea jihadista Stat Islamic SI) a difuzat date despre baze militare americane in Coreea de Sud cu scopul de a comite atacuri impotriva acestora, au anuntat duminica serviciile de informatii de la Seul .

Lukoil s-ar putea retrage din Romania: Gigandul rus ia in calcul vanzarea rafinariilor din Europa

Lukoil se gandeste sa se retraga din Europa. Gigantul rus ar putea inchide cele patru rafinarii pe care le mai are pe batranul continent, in Romania, Bulgaria, Italia si Olanda, a.

Catastrofele din Europa dau cosmaruri firmelor de asigurare

Schimbarile climatice provoaca din ce in ce mai multe catastrofe in intreaga Europa. Imaginile cu turnul Eiffel in apa au facut inconjurul lumii, iar asta inseamna o veste proasta pentru firmele de asigurari. Nici Romania nu este ferita de inundatii si Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor ar putea fi nevoit sa achite sume din ce in ce mai mari.

Raport al Curtii de Conturi: Medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa

Cel mai recent raport al Cutii de conturi arata ca medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa, informeaza stiripesurse. ro. Potrivit rezultatelor unei anchete privind piata.

Lukoil ia in calcul vanzarea rafinariilor din Europa

Lukoil ia in considerare vanzarea celor patru rafinarii pe care le detine in Europa, inclusiv cea din Romania, potrivit presedintelui companiei Vagit Alekperov, citat de Novinite.

Lukoil ia in calcul vanzarea rafinariilor din Europa, inclusiv cea din Romania

Lukoil ia in considerare vanzarea celor patru rafinarii pe care le detine in Europa, inclusiv cea din Romania, potrivit presedintelui companiei Vagit Alekperov, citat de.

Compania rusa Lukoil ia in considerare vanzarea rafinariilor sale din Europa. Una dintre ele este in Romania

Lukoil analizeaza posibilitatea de a vinde cele patru rafinarii pe care le detine in Europa, potrivit presedintelui companiei ruse, Vagit Alekperov, citat de Novinite. com. Lukoil detine rafinarii petroliere in Romania, Bulgaria, Italia si Olanda.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )