Libnet.ro
UNICEF

11:01

Comandantul fortelor NATO din Europa: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

B1 B1,
Comandantul fortelor NATO din Europa: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea . continuă pe B1

Comandantul fortelor NATO din Europa: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa: in ultimii 12 ani, am incercat sa facem Rusia un partener. Am luat decizii fundamentale, decizii structurale si economice tinand cont de faptul ca Rusia ar fi o parte constructiva a viitorului Europei. Dar acum vedem o situatie diferita si trebuie sa o abordam.

Comandantul fortelor aliate din Europa: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea separatista moldoveana Transnistria, afirma Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa, scrie Mediafax.

Philip Breedlove: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea separatista moldoveana Transnistria, afirma Philip Breedlove, comandantul fortelor aliate din Europa.

Anunt important: Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova! Vezi cui ii apartine declaratia

Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea.

Rusia ar putea bloca Euronews, pentru ca a difuzat imagini cu fortele ucrainene tragand in portretul lui Putin

Postul de stiri Euronews, cel mai vizionat din Europa, ar putea fi blocat in Rusia, pentru ca a difuzat o inregistrare video cu fortele ucrainene de securitate care trag focuri de arma spre un portret al presedintelui rus Vladimir Putin, scrie cotidianul Izvestia, citat de RIA Novosti.

Tara din Europa care isi poate adaposti in buncare toata populatia, in caz de RAZBOI. Drumurile se vor transforma in piste pentru avioane

Desi este o liniste aparenta in majoritatea tarilor din Europa, termenul de razboi este din ce in ce mai des intalnit pe buzele coducatorilor. De departe cea mai pregatita tara este Elvetia. Potrivit.

Steaua castiga aproape 4 milioane de euro din Europa

Steaua va juca in grupele Ligii Europa. Pentru prezenta in Liga Campionilor si Europa League, Steaua va primi 3, 775 de milioane de euro, suma la care se adauga banii obtinuti in urma rezultatele din Liga Europa si cota din drepturile TV.

Bancile din Ungaria ar putea fi obligate sa returneze imprumutatilor 3,2 miliarde de euro

Bancile din Ungaria ar putea fi obligate sa returneze imprumutatilor circa 1. 000 de miliarde forinti 3,17 miliarde euro), dupa ce guvernul premierului Viktor Orban a extins obligatiile institutiilor financiare legate de modificarea unilaterala a contractelor de creditare, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )