Libnet.ro
UNICEF

07:30

Combatantii kurzi din Siria au recucerit mai multe sate care erau controlate de Statul Islamic

Adevărul Adevărul,
Combatantii kurzi din Siria au recucerit mai multe sate care erau controlate de Statul Islamic

Combatantii kurzi au reusit, duminica, recucerirea mai multor sate din provincia siriana Raqa din nord), bastion al jihadistilor din Statul Islamic, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Combatantii kurzi au recucerit mai multe sate siriene care erau controlate de Statul Islamic

Combatantii din militia kurda Unitatea de Protectie a Poporului au recucerit opt sate din provincia siriana Raqa, un bastion al jihadistilor din gruparea Statul Islamic, conform agentiei AFP, citata de.

Mai multe sate din Siria, recuperate de la gruparea terorista Stat Islamic

Combatanti kurzi au recuperat, duminica, de la gruparea Statul Islamic SI) mai multe sate din provincia siriana Raqa, bastion al jihadistilor, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO),.

Staretul manastirii Cotmeana, urmarit penal dupa ce ar fi lovit mai multe persoane

Staretul manastirii Cotmeana din Arges este urmarit penal dupa ce ar fi lovit mai multe persoane. Procurorii au decis sa il puna sub control judiciar pe preotul care nu mai are voie sa isi exercite.

ANM: Cod galben de vant pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara.

Liberalul Ludovic Orban ii cere si el demisia Liviei Stanciu: Sefa iCCJ are mai multe motive sa plece

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, este de parere ca presedinta iCCJ, Livia Stanciu, trebuie sa isi dea demisia, scrie antena3. ro. Are mai multe motive sa-si dea demisia. Printre ele, faptul ca nu.

Ludovic Orban: Presedinta Inaltei Curti, Livia Stanciu, are mai multe motive sa-si dea demisia

Presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie , Livia Stanciu, are mai multe motive pentru care trebuie sa-si prezinte demisia, avand in vedere scandalul Rarinca, a declarat joi prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, la Antena 3.

Victor Ponta: Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, vin din faptul ca romanii au muncit mai mult, s-au platit mai multe taxe si s-au acoperit gaurile

Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, considera premierul Victor Ponta, care a completat ca aceste masuri au fost posibile datorita faptului ca romanii au muncit mai mult in 2014, ca s-au platit mai multe taxe si ca s-au acoperit golurile de la buget, a declarat premierul Victor Ponta, la RTV.

Ponta: Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, vin din faptul ca romanii au muncit mai mult si s-au platit mai multe taxe

Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, considera premierul Victor Ponta, care a completat ca aceste masuri au fost posibile datorita faptului ca romanii au muncit mai mult in 2014, ca s-au platit mai multe taxe si ca s-au acoperit golurile de la buget. Declaratiile au fost facute la RTV.

Educatie cu palma: in 63% din familii educatia se face prin violenta, iar de cele mai multe ori, copiii agresati ajung la randul lor parinti agresori

Aproape patru milioane de copii isi sarbatoresc ziua in 1 iunie, insa nu toti au motive de bucurie. Jumatate din ei sunt educati cu palma, desi legea interzice orice forma de violenta asupra lor.

Tot mai multe femei cumpara servicii sexuale. Motivul surprinzator pentru care fac asta

Un studiu britanic sustine ca femeile au inceput sa cumpere tot mai mult servicii sexuale si sa apeleze la escorte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )