Libnet.ro
UNICEF

12:30

Staretul manastirii Cotmeana, urmarit penal dupa ce ar fi lovit mai multe persoane

Antena3 Antena3,
Staretul manastirii Cotmeana, urmarit penal dupa ce ar fi lovit mai multe persoane

Staretul manastirii Cotmeana din Arges este urmarit penal dupa ce ar fi lovit mai multe persoane. Procurorii au decis sa il puna sub control judiciar pe preotul care nu mai are voie sa isi exercite. continuă pe Antena3

Staretul Manastirii Cotmeana, cercetat cenal pentru comportament abuziv si distrugere, i-a injurat si blestemat pe jurnalisti (VIDEO)

Staretul Manastirii Cotmeana, parintele Ioasaf, cercetat penal pentru cinci infractiuni de purtare abuziva si distrugere, i-a injurat si blestemat pe jurnalisti, chiar in curtea Manastirii. Staretul este.

Staretul manastirii Cotmeana este cercetat sub control judiciar pentru purtare abuziva

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti au dispus ieri punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Ioan Boiciuc, staretul manastirii Cotmeana, pentru savarsirea infractiunilor de purtare abuziva si o infractiune de distrugere, precum si luarea masurii preventive a controlului judiciar fata de acesta pentru o perioada de 60 de zile, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Staretul Ioasaf de la Cotmeana, pus sub control judiciar. Parintele este acuzat ca ar fi jignit si lovit mai multe persoane, printre care si un copil de numai o luna

Staretul Ioasaf al manastirii Cotmeana, pe numele sau real Boiciuc Ioan, a fost pus de joi sub control judiciar, pentru o perioada de 60 de zile. Parintele nu mai are dreptul sa exercite profesia de preot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )