Libnet.ro
UNICEF

14:30

Staretul Manastirii Cotmeana, cercetat cenal pentru comportament abuziv si distrugere, i-a injurat si blestemat pe jurnalisti (VIDEO)

B1 B1,
Staretul Manastirii Cotmeana, cercetat cenal pentru comportament abuziv si distrugere, i-a injurat si blestemat pe jurnalisti (VIDEO)

Staretul Manastirii Cotmeana, parintele Ioasaf, cercetat penal pentru cinci infractiuni de purtare abuziva si distrugere, i-a injurat si blestemat pe jurnalisti, chiar in curtea Manastirii. Staretul este. continuă pe B1

Staretul manastirii Cotmeana este cercetat sub control judiciar pentru purtare abuziva

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti au dispus ieri punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Ioan Boiciuc, staretul manastirii Cotmeana, pentru savarsirea infractiunilor de purtare abuziva si o infractiune de distrugere, precum si luarea masurii preventive a controlului judiciar fata de acesta pentru o perioada de 60 de zile, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Staretul manastirii Cotmeana, urmarit penal dupa ce ar fi lovit mai multe persoane

Staretul manastirii Cotmeana din Arges este urmarit penal dupa ce ar fi lovit mai multe persoane. Procurorii au decis sa il puna sub control judiciar pe preotul care nu mai are voie sa isi exercite.

Arges: Staretul unei manastiri, cercetat sub control judiciar pentru agresarea unui bebelus

Un staret de la Manastirea Cotmeana este cercetat sub control judiciar pentru savarsirea infractiunilor de purtare abuziva si distrugere, intr-un dosar instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe langa.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )