Libnet.ro
UNICEF

01:06

Comentariu Euractiv.eu: Angela Merkel si Martin Schultz se joaca de-a politistul bun si politistul rau cu David Cameron

Hotnews Hotnews,
Comentariu Euractiv.eu: Angela Merkel si Martin Schultz se joaca de-a politistul bun si politistul rau cu David Cameron

Am vorbit recent cu diverse persoane din institutii ale Uniunii Europene si am impresia ca pozitia Parlamentului European privind bugetul 2014-2020 are sprijinul deplin al Angelei Merkel. Nu in esenta - deoarece Parlamentul doreste un buget ambitios, in timp ce Germania este un avocat al taieturilor si al reducerii cheltuielilor - ci in ceea ce priveste tacticile ce il vizeaza pe cel mai dificil interlocutor al Angelei Merkel - David Cameron, scrie analistul Georgi Gotev, unul dintre bloggerii Euractiv. eu. continuă pe Hotnews

Angela Merkel: Un nou summit UE pe tema bugetului ar putea fi organizat la inceputul lui 2013.

Cancelarul german Angela Merkel a evocat miercuri posibilitatea organizarii unui nou summit la inceputul lui 2013, in scopul de a ajunge la un acord asupra bugetului european pentru 2014 - 2020, in cazul unui esec in aceasta saptamana, relateaza AFP, citat de Mediafax. Nu stiu daca putem ajunge maine la un acord definitiv. Dorim acest lucru. Putem si poimaine. Daca va fi necesar, va trebui sa ne vedem din nou la inceputul anului viitor, a declarat Angela Merkel adresandu-se .

Angela Merkel: Un nou summit UE pe tema bugetului ar putea fi organizat la inceputul lui 2013

Cancelarul german Angela Merkel a evocat miercuri posibilitatea organizarii unui nou summit la inceputul lui 2013, in scopul de a ajunge la un acord asupra bugetului european pentru 2014 - 2020, in cazul unui esec.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )