Libnet.ro
UNICEF

13:30

Comenzile noi din industrie au crescut cu 15,8% in primul trimestru al anului

B1 B1,
Comenzile noi din industrie au crescut cu 15,8% in primul trimestru al anului

Comenzile noi din industrie s-au majorat cu 15,8% in primul trimestru al anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2013, fiind inregistrate cresteri in toate sectoarele industriale, potrivit datelor. continuă pe B1

Comenzile noi din industrie au crescut cu 15,8%

Comenzile noi din industrie, in primul trimestru al acestui an, comparativ cu trimestrul I 2013, au crescut pe ansamblu cu 15,8%, datorita cresterilor inregistrate in special in industria bunurilor de folosinta indelungata +32,0%), informeaza Institutul National de Statistica, intr-un raport publicat astazi.

Industria, sufletul economiei: comenzile noi au crescut cu 15,8% in primul trimestru, iar cifra de afaceri a urcat cu 13,5%

Comenzile noi din industrie s-au majorat cu 15,8% in primul trimestru al anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2013, fiind inregistrate cresteri in toate sectoarele industriale, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS), in vreme ce cifra de afaceri din industrie a urcat cu 13,5% in acelasi interval.

Cifra de afaceri din industrie a crescut pe total cu 13,5%

Cifra de afaceri din industrie a crescut, in trimestrul I 2014 fata de trimestrul I 2013, pe ansamblu, cu 13,5%, datorita cresterii industriei prelucratoare +14,0%) si industriei extractive +2,6%), potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica.

Cifra de afaceri din industrie a crescut in martie, fata de februarie, cu 8,5%

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 8,5 % in luna martie,fata de luna februarie, datorita industriei prelucratoare si industriei extractive, informeaza Institutul National de Statistica INS), conform Mediafax.

INS: Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 13,5% in primul trimestru

Cifra de afaceri din industrie a urcat cu 13,5% in primul trimestru, comparativ cu perioada similara a anului trecut, datorita cresterii industriei prelucratoare cu 14% si a industriei extractive cu 2,6%, potrivit.

Producatorii din industrie sunt presati sa scada preturile

Producatorii din industrie sunt presati sa scada preturile, pentru a fi competitivi pe piata, ne-a declarat Niculae Balan, asociat principal al BDO Romania.

Criza din Ucraina: Doar 15% dintre cetatenii Crimeei ar fi votat in favoarea anexarii la Rusia - Forbes

Mai putin de o treime dintre cetatenii Crimeei ar fi votat in cadrul referendului de anexare la Rusia si numai jumatate dintre acestia ar fi votat in favoarea anexarii, scrie Forbes, care citeaza un anunt publicat accidental si retras imediat de pe site-ul Consiliului pentru Societate Civila si Drepturile Omului al Presedintiei Ruse. Cifrele prezentate de Forbes contrasteaza profund cu rezultatele oficiale, care arata ca populatia Crimeei ar fi votat covarsitor in favoarea anexarii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )