Libnet.ro
UNICEF

14:00

Comenzile noi din industrie au crescut cu 9,1% la patru luni

Hotnews Hotnews,
 Comenzile noi din industrie au crescut cu 9,1% la patru luni

In luna aprilie 2013, comenzile noi din industrie, pe total piata interna si piata externa), au crescut in termeni nominali atat fata de luna precedenta cu 15,4% cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 31,3%. In perioada 1. 2013, comparativ cu perioada 1. 2012, comenzile noi din industrie au crescut cu 9,1%, se arata intr-un comunicat difuzat vineri de oficialii Institutului National de Statistica. continuă pe Hotnews

Semne bune in industrie: comenzile au crescut in aprilie cu peste 15%, iar afacerile au urcat cu aproape 6%

Comenzile noi din industrie au crescut in luna aprilie cu 15,4% fata de martie, inregistrand un avans de 9,1% in primele patru luni ale acestui an comparativ cu perioada corespunzatoare din 2012, potrivit datelor Institutului National de Statistica. Cifra de afaceri din industrie in aprilie 2013, comparativ cu luna precedenta, a crescut cu 5,9%, datorita cresterilor din industria prelucratoare 6,3%).

Afacerile din industrie au urcat in primele 4 luni cu 6,9%. Cresterea se datoreaza evolutiei industriei prelucratoare

In luna aprilie 2013, cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut atat fata de luna precedenta cu 5,9%, cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 12,7%. Cumulata pe primele 4 luni, cifra de afaceri din industrie a crescut fata de perioada 1. 2012 cu 6,9%, a anuntat vineri Institutul National de Statistica. Cresterea din aprilie se datoreaza evolutiei industriei prelucratoare +6,3%). Industria extractiva a scazut cu 2,1%, se mai arata in comunicatul Statisticii.

FPTS: TVA de 9% la serviciile turistice ar impulsiona practicile corecte din industrie

Fiscalizarea obligatorie la hoteluri si aplicarea de TVA de 9% la toate serviciile turistice ar impulsiona practicile corecte din industrie si ar separa investitorii de buna credinta de cei care lucreaza la negru, apreciaza Federatia Patronatelor din Turism si Servicii FPTS).

Piata celulelor stem a atins 10 mil. euro. 3 jucatori controleaza 75% din industrie

Piata celulelor stem din Romania a atins valoarea de 10 milioane de euro, trei jucatori controland 75% din aceasta industrie Stem Sure, Cord Blood Center Medical si Biogenis.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2209 seconds )