Libnet.ro
UNICEF

11:30

Comertul cu bauturi alcoolice va fi interzis la meciul Romania - Belgia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comertul cu bauturi alcoolice va fi interzis la meciul Romania - Belgia

Comercializarea bauturilor alcoolice in zona National Arena va fi interzisa maine, intre orele 15. 00, pentru desfasurarea in siguranta a meciului amical de fotbal dintre echipele Romania - Belgia, care va avea loc pe stadionul Arena Nationala, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

ROMANIA - BELGIA. Vermaelen si Alderweireld sunt indisponibili pentru meciul cu Romania.

Fundasii Thomas Vermaelen Arsenal Londra) si Toby Alderweireld Ajax Amsterdam), accidentati, nu vor putea evolua pentru nationala Belgiei in meciul amical cu echipa Romaniei, programat miercuri pe Arena Nationala, informeaza publicatia Het Nieuwsblad. Selectionerul Marc Wilmots nu a anuntat pana in acest moment daca Vermaelen si Alderweireld, care nu vor face deplasarea la Bucuresti, vor fi inlocuiti in lot de alti doi jucatori. Atacantul Ilombe Mboyo Gent) i-a luat locul accidentatului .

Cele mai fierbinti pronosticuri pentru Romania - Belgia

Cele mai sexy sase prezentatoare s-au strans la un shooting sa faca pronosticuri pentru meciul de maine seara. Fetele s-au simtit ca pe teren, au facut pase cu mingea, au purtat un tricou de la Nationala si au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )