Libnet.ro
UNICEF

14:00

Comisar la Garda de Mediu Hunedoara, trimis in judecata pentru ca a luat spaga 1.000 de lei

România Liberă România Liberă,
Comisar la Garda de Mediu Hunedoara, trimis in judecata pentru ca a luat spaga 1.000 de lei

Un comisar al Garzii de mediu Hunedoara a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv, pentru luate de mita. Voichita Joian este acuzata ca a cerut 1. 000 de lei unui om de afaceri, pentru ca l-ar fi iertat de o amenda. continuă pe România Liberă

Fostul ministru Constantin Nita, trimis in judecata pentru trafic de influenta. A fost pus sub control judiciar

Fostul ministru Constantin Nita a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, el fiind plasat sub control judiciar. Nita este cercetat pentru ca ar fi promis unui om de afaceri ca va interveni la Primaria Brasov pentru facilitarea unui contract pentru care a solicitat un comision din afacere.

Fost primar al unei comune din Vaslui, trimis in judecata pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei vasluiene Berezeni, Iulian Miliare, a fost trimis in judecata pentru obtinere frauduloasa de fonduri europene si fals in inscrisuri sub semnatura privata, ambele infractiuni savarsite in forma continuata, intr-un dosar instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Iasi al DNA.

Politist din Braila, trimis in judecata pentru favorizarea infractorului. Ce a facut omul legii

Un politist din cadrul Politiei Municipiului Braila, comisar-sef Cornel Cimpeanu, a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului.

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita a fost trimis in judecata sub control judiciar pe cautiune de procurorii DNA. Nita este acuzat de trafic de influenta dupa ce a cerut comisioane din valoarea.

Sindicalistul Liviu Luca, trimis in judecata pentru delapidare si spalare de bani

Sindicalistul Liviu Luca a fost trimis, miercuri, in judecata de procurorii DIICOT Ploiesti alaturi de alti sapte inculpati, intr-un dosar care vizeaza mai multe infractiuni, intre care constituire de grup infractional organizat, delapidare si spalare de bani.

Medic ortoped din Timisoara, trimis in judecata pentru mita

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus trimiterea in judecata a medicului ortoped Ecaterina Iconia Borza, sub acuzatia cde luare de mita.

Membrii trupei Led Zeppelin, dati in judecata pentru plagiat. Marul discordiei il constituie piesa Stairway to Heaven (VIDEO)

TrupaLed Zeppelin arede infruntat o noua provocare, aceasta fiind datain judecata pentru plagiat. Conform acuzarii, linia melodicaa piesei Stairway to Heaven.

Sefa din ARR, trimisa in judecata pentru tucarea de licitatii

Daniela Dobrila, fosta sefa a Directiei Licentiere si Autorizare din cadrul Autoritatii Rutiere Romane A. ), a fost trimisa in judecata de DNA Galati pentru abuz in serviciu si fals intelectual.

Fraude cu fonduri europene: Persoane si societati din holdingul TCE 3 Brazi, trimise in judecata pentru un prejudiciu de 2,7 milioane de euro

Fraude cu fonduri europene la cea mai mare companie agricola SC TCE 3 BRAZI SRL. in acest caz, procurorii anticoruptie au dispus trimitea in judecata a directorului executiv la data savarsirii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )