Libnet.ro
UNICEF

23:30

Comisar de politie din Satu Mare, retinut pentru luare de mita si spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisar de politie din Satu Mare, retinut pentru luare de mita si spalare de bani

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de ieri, a lui Adrian Bota, ofiter de politie in cadrul IPJ Satu Mare, cu gradul profesional de comisar de politie, acesta fiind acuzat de luare de mita, trafic de influenta si doua infractiuni de spalare de bani, arata un comunicat emis de DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Ofiter din cadrul IPJ Satu Mare, retinut pentru luare de mita si trafic de influenta

Ofiterul de la Politia Judeteana Satu Mare, Adrian Bota, a fost retinut, pentru 24 de ore, intrucat este acuzat de procurorii DNA Oradea de luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani. El a primit 180. 000 de euro, pentru a interveni favorabil intr-un dosar penal pe care il instrumenta, informeaza un comunicat remis de DNA.

Agent de la politia rutiera, retinut pentru 24 de ore dupa ce a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat

Un agent de politie din Calarasi este retinut pentru 24 de ore. Angajat al Biroului Rutier Calarasi, barbatul a produs un accident rutier in noaptea de marti spre miercuri si a fugit de la locul faptei. Ne.

Prim-procurorul din Macin a fost retinut pentru mita

Prim procurorul delegat al Parchetului de pe langa Judecatoria Macin, Constantin Balaban, a fost retinut, joi, intrucat este suspectat de trei infractiuni de luare de mita, informeaza un comunicat remis de DNA.

Concurs international de caini, in acest weekend, la Satu Mare.Patrupede din 18 tari se vor intrece la cea de a 38-a editie International Dog Show

International Dog Show, eveniment cu traditie in Satu Mare ajuns la a 38-a editie, se va desfasura in perioada 25-26 aprilie, in competitie fiind inscrisi peste 700 de caini. International Dog Show, organizat de Asociatia Chinologica Romana Satu Mare, va avea loc in incinta si parcarea Pietei Agroalimentare Rex, situata in cartierul Micro 17.

Serinus Energy vrea sa inceapa exploatarea gazelor in Satu Mare

Serinus Energy a anuntat, ieri, ca ar putea incepe exploatarea comerciala a gazelor in perimetrul concesionat in Satu Mare. Potrivit marketwatch. com, la sonda sonda Moftinu-1001 din perimetrul Satu Mare, testele efectuate au identificat un zacamant de gaze de 17 miliarde picioare cubice circa 476 milioane metri cubi), mai mare decat estimarea initiala de 10,5 miliarde picioare cubice.

Acuzatii grave aduse de familia artistei Paula Rat, decedata intr-un accident auto. Tragedia putea fi evitata

Familia Paulei Rat, artista din Satu Mare care a murit intr-un grav accident de circulatie petrecut vineri in judetul Bihor, se gandeste sa dea in judecata CNADR. Rudele spun ca alveola pe care soferul, iubitul Paulei, a evitat-o prea tarziu nu era marcata cu indicatoare in seara tragediei. Semnele reflectorizante ar fi fost puse abia a doua zi, acuza familia artistei, citate de Pro TV.

Imagini socante: Copil tinut iN LANTURI intr-o sectie de politie din India

Imaginea unui baietel legat cu lanturi, intr-un colt al unei sectii de politie din India, a facut inconjurul lumii si starnit un val de furie in randul internautilor, scrie mirror. co. uk. Filmarea, care are.

Comisar din Garda Nationala de Mediu, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatilor Virgil Valentin Rizea, comisar in cadrul Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Dambovita, la data faptelor, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de luare de mita in forma continuata cinci acte materiale ).

Fost sef al Garzii de Mediu, retinut pentru trafic de influenta si luare de mita

Fostul comisar general al Garzii de Mediu, Marius Barbulescu, a fost retinut, miercuri, de DNA fiind acuzat ca a primit materiale de constructie si material lemnos de la un om de afaceri care voia sa obtina controlul asupra unor paduri din zona Voineasa pentru a construi un domeniu schiabil, relateaza Mediafax.

Elena Udrea, trimisa in judecata pentru luare de mita in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea, aflata in arest din 25 februarie, a fost trimisa in judecata, marti, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, ea fiind acuzata de luare de mita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )