Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ofiter din cadrul IPJ Satu Mare, retinut pentru luare de mita si trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Ofiter din cadrul IPJ Satu Mare, retinut pentru luare de mita si trafic de influenta

Ofiterul de la Politia Judeteana Satu Mare, Adrian Bota, a fost retinut, pentru 24 de ore, intrucat este acuzat de procurorii DNA Oradea de luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani. El a primit 180. 000 de euro, pentru a interveni favorabil intr-un dosar penal pe care il instrumenta, informeaza un comunicat remis de DNA. continuă pe România Liberă

Comisar de politie din Satu Mare, retinut pentru luare de mita si spalare de bani

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de ieri, a lui Adrian Bota, ofiter de politie in cadrul IPJ Satu Mare, cu gradul profesional de comisar de politie, acesta fiind acuzat de luare de mita, trafic de influenta si doua infractiuni de spalare de bani, arata un comunicat emis de DNA.

Concurs international de caini, in acest weekend, la Satu Mare.Patrupede din 18 tari se vor intrece la cea de a 38-a editie International Dog Show

International Dog Show, eveniment cu traditie in Satu Mare ajuns la a 38-a editie, se va desfasura in perioada 25-26 aprilie, in competitie fiind inscrisi peste 700 de caini. International Dog Show, organizat de Asociatia Chinologica Romana Satu Mare, va avea loc in incinta si parcarea Pietei Agroalimentare Rex, situata in cartierul Micro 17.

Serinus Energy vrea sa inceapa exploatarea gazelor in Satu Mare

Serinus Energy a anuntat, ieri, ca ar putea incepe exploatarea comerciala a gazelor in perimetrul concesionat in Satu Mare. Potrivit marketwatch. com, la sonda sonda Moftinu-1001 din perimetrul Satu Mare, testele efectuate au identificat un zacamant de gaze de 17 miliarde picioare cubice circa 476 milioane metri cubi), mai mare decat estimarea initiala de 10,5 miliarde picioare cubice.

Agent de la politia rutiera, retinut pentru 24 de ore dupa ce a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat

Un agent de politie din Calarasi este retinut pentru 24 de ore. Angajat al Biroului Rutier Calarasi, barbatul a produs un accident rutier in noaptea de marti spre miercuri si a fugit de la locul faptei. Ne.

Moise Guran, despre ofiterii SRI din cadrul Directiei Antifrauda: Eu cred ca Fiscul nu trebuie lasat niciodata in mana politrucilor

Moise Guran scrie un editorial pe blogul sau Biziday despre numarul mare de ofiteri ai SRI care lucreaza in Directia Antifrauda din cadrul ANAF. Pornind de la cateva curiozitati de tipul e normal sa se.

Wells Fargo ar putea prelua divizia de creditare din cadrul GE

Wells Fargo and Co. din SUA poarta negocieri pentru preluarea totala sau partiala a operatiunilor de creditare din cadrul grupului industrial General Electric Co. GE), ceea ce ar putea ajuta banca din San Francisco sa-si extinda pozitia de top pe segmentul finantarii intreprinderilor mijlocii, spun surse citate de presa straina.

Prim-procurorul din Macin a fost retinut pentru mita

Prim procurorul delegat al Parchetului de pe langa Judecatoria Macin, Constantin Balaban, a fost retinut, joi, intrucat este suspectat de trei infractiuni de luare de mita, informeaza un comunicat remis de DNA.

Fost sef al Garzii de Mediu, retinut pentru trafic de influenta si luare de mita

Fostul comisar general al Garzii de Mediu, Marius Barbulescu, a fost retinut, miercuri, de DNA fiind acuzat ca a primit materiale de constructie si material lemnos de la un om de afaceri care voia sa obtina controlul asupra unor paduri din zona Voineasa pentru a construi un domeniu schiabil, relateaza Mediafax.

VIDEO - FOTOREPORTAJ Cum lupta militarii romani alaturi de americani, britanici si moldoveni in cadrul celui mai mare exercitiu militar NATO din ultimii ani in Romania

La cativa kilometri de granita cu Ucraina si cu republica Moldova, armata romana si trupele NATO deasfasoara unul dintre cele mai mari exercitii militare din ultimii ani de pe teritoriul tarii noastre. Circa 2. 100 de militari romani, americani, britanici si moldoveni iau parte la exercitiile Wind Spring 15 in poligonul de la Smardan, langa Galati. Nu mai putin de 500 de vehicule militare, din care 400 de tancuri romanesti si blindate, trei elicoptere Blackhawk, mai multe elicoptere IAR 330 Puma si avioane IAR 99 Soim au intrat intr-o lupta simulata chiar sub ochii numarului doi din conducerea NATO, generalul Sir Adrian Bradshaw. Vezi un VIDEO - FOTOREPORTAJ cu exercitiile militare de la poligonul Smardan, unde militarii romani si aliatii lor din NATO au colaborat si cu militarii din Republica Moldova.

DNA a dispus trimiterea in judecata a unui fost comisar din cadru Garzii Nationale de Mediu Dambovita si a unui fost director executiv din cadrul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Dambovita, pentru luare de mita si santaj

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Ploiesti, au dispus trimiterea in judecata a unui fost comisar din cadru Garzii Nationale de Mediu Dambovita, Valentin Rizea, pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )