Libnet.ro
UNICEF

17:30

DNA a dispus trimiterea in judecata a unui fost comisar din cadru Garzii Nationale de Mediu Dambovita si a unui fost director executiv din cadrul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Dambovita, pentru luare de mita si santaj

B1 B1,
DNA a dispus trimiterea in judecata a unui fost comisar din cadru Garzii Nationale de Mediu Dambovita si a unui fost director executiv din cadrul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Dambovita, pentru luare de mita si santaj

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Ploiesti, au dispus trimiterea in judecata a unui fost comisar din cadru Garzii Nationale de Mediu Dambovita, Valentin Rizea, pentru. continuă pe B1

Comisar din Garda Nationala de Mediu, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatilor Virgil Valentin Rizea, comisar in cadrul Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Dambovita, la data faptelor, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de luare de mita in forma continuata cinci acte materiale ).

DNA a trimis in judecata un fost comisar al Garzii de Mediu si un fost director de la Protectia Mediului Dambovita. Mita ar fi fost de dor 7600 de lei

DNA Ploiesti i-a trimis in judecata pe Valentin Rizea, fost comisar in cadrul Garzii Nationale de Mediu Dambovita si pe Mirel Nica, fost director executiv in cadrul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Dambovita pentru luare de mita, Nica fiind acuzat si de santaj.

Obama iese la declaratii, dupa ce doi ostatici au fost ucisi din greseala de americani

Doi ostatici au fost ucisi din greseala intr-un raid aerian al SUA imoptriva unor pozitii AL-Quaida. Presedintele american Barack Obama are programata o conferinta de presa, joi, privind acest subiect, scrie M.

Corpul de control al Politiei a declansat o ancheta dupa ce Adrian Sarbu a fost scos din arest fara catuse

Corpul de control al Politiei a inceput marti noapte o ancheta la Arestul Central al Politei Capitalei, dupa ce Adrian Sarbu a fost scos din arest fara catuse, informeaza B1 TV. Sarbu a iesit din arestul.

Ancheta la Arestul Central, dupa ce Adrian Sarbu a fost scos din arest fara catuse

Corpul de Control al Politiei a demarat, miercuri, o ancheta la Arestul Politiei Centrale, dupa ce omul de afaceri Adrian Sarbu a fost scos din arest fara catuse.

FOTO. Traian Basescu: Tariceanu blocheaza Senatul, DNA, instantele de judecata pentru apararea lui Sova

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, il critica dur din nou pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu. intr-o noua postare pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat scrie ca este de neacceptat modul cum acest om intelege sa blocheze functionarea unor institutii ale statului Senat, DNA, instante de judecata) in apararea senatorului Dan Sova.

Un agent de paza de la BGS, acuzat ca a cauzat moartea unui fost judoka de 51 de ani in timpul unei interventii

Un agent de la firma de paza BGS a fost retinut la domiciliu miercuri pentru 30 de zile, dupa ce weekendul trecut l-a batut pe un barbat de 51 de ani in timpul unei interventii. Agentul a fost chemat la un bar din zona garii pentru a-l potoli pe barbatul de 51 de ani care, beat fiind, facea scandal. Loviturile aplicate de catre agent i-ar fi cauzat barbatului moartea o zi mai tarziu.

Eveniment marcant in PNL. Liberalii vor petrece sambata la nunta unui fost ministru

Liberalii participa sambata la nunta lui Mihai Voicu cu Claudia Benchescu. Liberalul a fost ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul , iar Claudia Benchescu ocupa in prezent pozitia de presedinte al.

VIDEO! O minge de par de 4 kilograme a fost scoasa din stomacul unei adolescente

O adolescenta care s-a plans de dureri de stomac a avut supriza vietii ei cand a ajuns la medic. S-a dovedit ca durerile proveneau de la o sursa total neobisnuita. Din stomacul fetei, medicii au scos aproximativ.

Cristian David a descoperit calea credintei: Cercetat pentru o spaga de o jumatate de milion de euro, fostul ministru s-a pocait dupa ce a fost eliberat din arest (VIDEO)

Cercetat pentru o spaga de o jumatate de milion de euro, pentru aprobarea unei retrocedari de teren, fostul ministru de Interne Cristian David a descoperit calea credintei. Astfel, recent eliberat din arest.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )