Libnet.ro
UNICEF

18:30

Comisar sef din IPJ Constanta, trimis in judecata pentru complicitate la dare de mita

B1 B1,
Comisar sef din IPJ Constanta, trimis in judecata pentru complicitate la dare de mita

Ionel Cazacu, comisarul sef de politie din cadrul IPJ Constanta Serviciul de Investigatii Criminale, a fost trimis in judecata pentru complicitate la dare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei. continuă pe B1

Comisar sef din IPJ Constanta, acuzat de complicitate la dare de mita.

Comisarul sef de politie din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Constanta Serviciul de Investigatii Criminale, Ionel Cazacu, a fost trimis in judecata pentru complicitate la infractiunea de dare de mita. In rechizitoriul intocmit, procurorii au aratat ca Ionel Cazacu a primit 1000 de euro de la Nicolaie Irimia, pe care la randul sau, i-a oferit denuntatorului. Acesta din urma, urma sa ofere suma de 1. 000 euro mita unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul .

Politist trimis in judecata pentru trafic de influenta

Omul legii a cerut 300 de euro pentru a-l scapa pe un brasovean de un dosar penal pentru infractiuni rutiere. Omul legii a cerut 300 de euro pentru a-l scapa pe un brasovean de un dosar penal pentru infractiuni rutiere.

Politisti brasoveni, trimisi in judecata pentru luare de mita

Doi politisti de la Politia Rutiera Brasov au fost trimisi in judecata, dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce luat mita, informeaza Mediafax. Potrivit procurorilor Parchetului Tribunalului.

Seful MOL Ungaria, dat in judecata pentru scaderea pretului actiunilor

Un fost director juridic al MOL Ungaria l-a dat in judecata pe directorul general al grupului ungar, Zsolt Hernadi, din cauza scaderii pretului actiunilor, dupa ce compania ungara a preluat controlul INA Croatia, informeaza Reuters.

Avocat din Baroul Bihor, urmarit penal pentru trafic de influenta.

Procurorii DNA il ancheteaza pe Ioan Horia Chivari, avocat in cadrul Baroului Bihor pentru trafic de influenta. In perioada iunie august 2011, prevalandu-se de influenta pe care ar avea-o asupra magistratilor de la Curtea de Apel Oradea, Ioan Horia Chivari a primit, la cererea sa, suma de 24. 000 euro de la o persoana denuntatoare, sub pretextul ca sumele de bani vor fi remise judecatorilor investiti cu solutionarea unei cauze penale, pentru pronuntarea unei hotarari favorabile, in .

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )