Libnet.ro
UNICEF

06:30

Comisar-sef de la Protectia Consumatorului si inspector antifrauda, retinuti de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisar-sef de la Protectia Consumatorului si inspector antifrauda, retinuti de DNA

Procurorii DNA i-au retinut, ieri, pe Mihai Perifan, seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, pentru dare de mita, si pe Damu Fudulea, inspector in ANAF - Directia Generala Antifrauda detasat ca specialist antifrauda fiscala la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta), pentru folosirea de informatii secrete ori permiterea accesului la ele a unor persoane neautorizate. continuă pe Ziarul Bursa

Seful Protectiei Consumatorilor Constanta si un inspector ANAF, retinuti de DNA

Mihai Perifan, seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta si un inspector ANAF detasat la Parchetul Tribunalului Constanta au fost retinuti de DNA. Mihai Perifan ar fi incercat sa ii dea mita unui politist, in baza unor.

DNA: Inspector antifrauda si sef OPC Constanta, retinuti

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a sefului Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta si a unui inspector din cadrul ANAF - Directia Generala Antifrauda.

Seful Protectiei Consumatorilor Constanta si un inspector ANAF, retinuti pentru fapte de coruptie

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Mihai Perifan, si un inspector ANAF detasat la Parchetul Tribunalului Constanta au fost retinuti de DNA, dupa ce Perifan ar fi incercat sa ii dea mita unui politist, in baza unor informatii primite de la inspector.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )