Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA: Inspector antifrauda si sef OPC Constanta, retinuti

România Liberă România Liberă,
DNA: Inspector antifrauda si sef OPC Constanta, retinuti

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a sefului Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta si a unui inspector din cadrul ANAF - Directia Generala Antifrauda. continuă pe România Liberă

Comisar-sef de la Protectia Consumatorului si inspector antifrauda, retinuti de DNA

Procurorii DNA i-au retinut, ieri, pe Mihai Perifan, seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, pentru dare de mita, si pe Damu Fudulea, inspector in ANAF - Directia Generala Antifrauda detasat ca specialist antifrauda fiscala la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta), pentru folosirea de informatii secrete ori permiterea accesului la ele a unor persoane neautorizate.

Seful OPC Constanta prins in flagrant cand dadea 15.000 euro mita. Mihai Perifan a fost retinut de procurorii DNA

Seful Comisariatului Judetean pentru protectia Consumatorilor Constanta a cazut in plasa procurorilor anti-coruptie. Mihai Perifan a fost retinut pentru 24 ore dupa ce a fost prins in flagrant cand dadea mita unui politist pentru a schimba cursul unui dosar penal. Alaturi de el a ai fost retinut si inspectorul ANAF Damu Fudulea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )