Libnet.ro
UNICEF

08:59

Comisia Europeana a amanat cu trei luni orice masura de introducere a vizelor pentru cetatenii din SUA si Canada

B1 B1,
Comisia Europeana a amanat cu trei luni orice masura de introducere a vizelor pentru cetatenii din SUA si Canada

Comisia Europeana a decis amanarea cu trei luni a oricarei masuri de introducere a vizelor pentru cetatenii din SUA si Canada ca forma de presiune pentru eliminarea restrictiilor de calatorie pentru. continuă pe B1

Anuntul pe care toti romanii il asteptau. Ce spune Comisia Europeana despre aderarea la Schengen

Comisia Europeana considera ca Romania si Bulgaria indeplinesc toate conditiile pentru a adera la Spatiul Schengen, afirma Mina Andreeva, purtatorul de cuvant al Executivului UE,.

Comisia Europeana este nemultumita de procesul de relocare prea lent al migrantilor. Aceasta a cerut statelor membre ale UE sa intensifice relocarea refugiatilor ajunsi in Grecia si Italia

Comisia Europeana CE) a cerut din nou statelor membre ale UE sa intensifice relocarea refugiatilor ajunsi in Grecia si Italia din cauza numarului prea mic al migrantilor redistribuiti pana in.

Comisia Europeana critica din nou ritmul lent al aplicarii cotelor obligatorii de refugiati

Comisia Europeana a cerut din nou statelor membre ale UE sa intensifice relocarea refugiatilor ajunsi in Grecia si Italia, pana in prezent fiind redistribuiti numai 1. 145 din cei 160. 000 de migranti mentionati in sistemul cotelor obligatorii stabilit la Consiliul Justitie si Afaceri Interne din septembrie, transmite agentia EFE, preluata de Agerpres.

Comisia Europeana: Romania si Bulgaria indeplinesc toate conditiile pentru admiterea in Spatiul Schengen

Comisia Europeana considera ca Romania si Bulgaria indeplinesc toate conditiile pentru a adera la Spatiul Schengen, afirma Mina Andreeva, purtatorul de cuvant al Executivului UE, precizand ca decizia admiterii celor doua tari in zona de libera circulatie trebuie luata de statele membre, potrivit Mediafax.

Comisia Europeana pune tunurile pe Oltchim

Comisia Europeana a anuntat, vineri, ca a deschis o investigatie aprofundata sa verifice daca anularea datoriilor de catre statul roman si continuarea aprovizionarii Oltchim de catre intreprinderi de stat, in pofida deteriorarii situatiei financiare a acestuia, au respectat normele UE privind ajutoarele de stat.

Clientii a patru banci mici din Italia si-au pierdut economiile, Italia a ajuns la un acord cu Comisia Europeana pentru un fond de despagubire a acestora

Italia a ajuns la un acord preliminar cu Comisia Europeana pentru infiintarea unui fond de despagubire a clientilor afectati in 2015 de salvarea de catre stat a patru banci mici, scrie Reuters, citata de News. ro.

IGI: in primele trei luni ale anului s-au inregistrat circa 110.00 cetateni straini

IGI: in primele trei luni ale anului s-au inregistrat circa 110. 00 cetateni straini .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:59

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )