Libnet.ro
UNICEF

23:00

Comisia Europeana analizeaza in detaliu procesul revizuirii Constitutiei

B1 B1,
Comisia Europeana analizeaza in detaliu procesul revizuirii Constitutiei

Comisia Europeana va analiza in detaliu procesul revizuirii Constitutiei in Romania, afirma secretarul general al Comisiei Europene, Catherine Day. Declaratia a fost facuta cu prilejul intalnirii de marti a of. continuă pe B1

Comisia Europeana analizeaza procesul revizuirii Constitutiei.

Comisia Europeana va analiza in detaliu procesul revizuirii Constitutiei in Romania, a spus secretarul general al Comisiei Europene, Catherine Day, informeaza Mediafax. Declaratia a fost facuta cu prilejul intalnirii de marti a oficialului european cu ministrul roman de Justitie, Robert Cazanciuc. De asemenea, ministerul Justitiei precizeaza ca secretarul general al CE a apreciat activitatea institutiilor cu rol major in combaterea coruptiei, dar asteapta o accelerare a ritmului in care .

Secretarul general al CE, Catherine Day: Procesul revizuirii Constitutiei va fi analizat in detaliu la nivelul Comisiei Europene

Procesul revizuirii Constitutiei va fi analizat in detaliu la nivelul Comisiei Europene, a informat secretarul general al Comisiei Europene, Catherine Day, in cadrul intalnirii avute marti, la Bruxelles, cu ministrul roman al Justitiei, Robert Cazanciuc. Intr-un comunicat remis HotNews. ro, Ministerul Justitiei mentioneaza de asemenea ca oficialul a apreciat activitatea institutiilor cu rol major in combaterea coruptiei, dar asteapta o accelerare a ritmului in care instantele pronunta hotarari in cauzele de coruptie.

Procesul revizuirii Constitutiei a fost finalizat: Votul final va fi dat miercuri, in prezenta presedintelui Comisiei, Crin Antonescu

Comisia de revizuire a Constitutiei a finalizat, marti, dezbaterile asupra proiectului de revizuire a Legii fundamentale. Votul final asupra proiectului urmeaza sa fie dat miercuri dimineata, in prezenta.

Pe scurt. Comisia Europeana da unda verde tranzactiei Time Warner-CME. BRAT lanseaza licitatia pentru furnizorilor pentru masurarea traficului si publicitatii online. Agentia ForestView se extinde in Romania

Comisia Europeana a dat unda verde achizitiei grupului regional de media CME, din care fac parte si posturile din reteaua Pro TV, de catre conglomeratul american Time Warner. BRAT va initia licitatia pentru a alege furnizorii studiului de audienta si trafic pe Internet SATI) si pentru monitorizarea investitiilor de publicitate online MIPO) pentru 2014-2017. Iar agentia elena de performance marketing ForestView, parte a grupului Thinkdigital, intra si pe piata romaneasca.

VIDEO Comisia Europeana propune eliminarea tarifelor de roaming in UE de la 1 iulie 2014

Comisia Europeana a votat saptamana aceasta pentru eliminarea tarifelor de roaming pentru apeluri telefonice, mesaje si internet in Uniunea Europeana, transmite Euronews.

Comisia Europeana si-a propus eliminarea tarifelor de roaming in UE de la 1 iulie 2014

Eliminarea tarifelor de roaming in Uniunea Europeana de la 1 iulie este un proiect al Comisiei Europene, care, daca va primi unda verde de la Parlamentul European, le va crea utilizatorilor conditiile de a vorbi.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )