Libnet.ro
UNICEF

23:30

Comisia Europeana a aprobat finantarea construirii Centrului ELI-NP de la Magurele

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana a aprobat finantarea construirii Centrului ELI-NP de la Magurele

Comisia Europeana a aprobat suma de 180 milioane euro pentru Centrul de Cercetari Stiintifice Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP) care va fi construit in Romania, pe Platforma de Fizica de la. continuă pe Antena3

ULTIMA ORA Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI de la Magurele, cel mai mare laser din lume

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat finantarea proiectului ELI din Romania - cel mai mare laser din lume care va fi construit la Magurele. Astazi, Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara din partea UE ar urma sa provina din fondurile structurale, investitia ajungand la aproximativ 180 de milioane euro, anunta Comisia Europeana printr-un comunicat de presa. Aceasta este ultima aprobare de care Romania avea nevoie pentru acest proiect. Contactat de HotNews. ro, fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu a declarat ca este fara indoiala cea mai mare realizare a mandatului meu in domeniul cercetarii.

Romania va avea cel mai puternic laser din lume: Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI

Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI din Romania, urmand ca cel mai mare laser din lume sa fie construit la Magurele, informeaza Hotnews. Proiectul urmareste sa promoveze cercetarea.

Comisia Europeana a APROBAT FINANTAREA laserului de la Magurele, CEL MAI MARE din LUME. ...

Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectuluiELI, de la Magurele, cel mai mare laser din lume. Aceasta este ultima aprobare de care Romania avea nevoie pentru proiectul de la Magurele, investitie care se ridica la 180 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al CE. Astazi marti - n. red. ) Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara .

Comisia Europeana a APROBAT FINANTAREA laserului de la Magurele.

Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectul laserului de la Magurele, cel mai mare laser din lume, potrivit unui comunicat de presa al CE. Astazi marti - n. red. ) Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara din partea UE ar urma sa provina din fondurile structurale, investitia ajungand la aproximativ 180 de milioane EUR. Aceasta face parte dintr-o .

Comisia Europeana a iNGHETAT finantarea Romaniei.

Comisia Europeana a inghetat finantarea Romaniei in contextul in care platile in cadrul a sase programe sectorale sunt blocate de la inceputul lunii august, potrivit datelor de pe site-ul Autoritatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale ACIS), scrie Evenimentul zilei. in curs de actualizare.

UE a aprobat finantarea celui mai mare laser din lume

Comisia Europeana a anuntat astazi ca printre proiectele stiintifice care au primit finantare se afla si cel ami mare laser din lume, care urmeaza a fi construit la Magurele, transmite CE printr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana aplica Romaniei corectii financiare definitive pe cinci programe operationale

Romaniei ii vor fi aplicate luni de catre Comisia Europeana corectii financiare definitive pentru cinci programe operationale, transmite Ministerul Afacerilor Europene, intr-un comunicat de presa, citat de.

Polonia respinge proiectul uniunii bancare propus de Comisia Europeana.

Ministrul polonez de Finante Jacek Rostowski, nu este de acord cu proiectul uniunii bancare propus de Comisia Europeana, pentru ca Polonia nu are drept de vot in Banca Centrala Europeana BCE), relateaza AFP, citata de Mediafax. In momentul actual, propunerea inaintata de Comisie nu ne intereseaza absolut deloc. Nu putem participa la o institutie unde nu avem drept de vot si sa ii respectam deciziile. Nici nu se pune problema, a spus Rostowski. Proiectul Comisiei Europene, care prevede .

Barroso: Comisia Europeana va fi prima care va depune plangere daca BCE isi va incalca mandatul

Comisia Europeana va fi prima care va depune plangere impotriva Bancii Centrale Europene daca aceasta din urma isi va incalca mandatul, a dat asigurari presedintele CE, Jose Manuel Barroso, intr-un interviu care va fi publicat in editia duminicala a cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung.

De ce respinge Polonia proiectul uniunii bancare propus de Comisia Europeana

Ministrul polonez de Finante Jacek Rostowski, nu este de acord cu proiectul uniunii bancare propus de Comisia Europeana, pentru ca Polonia nu are drept de vot in Banca Centrala Europeana BCE), informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )