Libnet.ro
UNICEF

19:30

Comisia Europeana, lovitura dupa BREXIT: Ar pregati extinderea zonei euro la toate statele UE, inclusiv Romania

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana, lovitura dupa BREXIT: Ar pregati extinderea zonei euro la toate statele UE, inclusiv Romania

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ar intentiona sa extinda zona euro la toate tarile membre ale Uniunii Europene, ca reactie la iesirea Marii Britanii din Blocul comunitar, afirma surse. continuă pe Antena3

Marea Britanie primeste o noua lovitura. Agentia SP i-a scazut ratingul de tara din cauza incertitudinilor de dupa Brexit

Marea Britanie primeste lovitura dupa lovitura. Agentia de rating Standard Poor's a scazut ratingul de tara din cauza incertitudinilor generate de votul pentru iesirea din Uniunea Europeana. Asta.

Marea Britanie primeste o noua lovitura. Agentia SP i-a scazut ratingul de tara din cauza incertitudinilor de dupa Brexit

Marea Britanie primeste lovitura dupa lovitura. Agentia de rating Standard Poor's a scazut ratingul de tara din cauza incertitudinilor generate de votul pentru iesirea din Uniunea Europeana. Asta.

Cei care au convocat referendumul trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana

Cei care au convocat referendumul din Marea Britanie trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana, a declarat purtatorul de cuvant al executivului comunitar, Margaritis Schinas, care a fost intrebat care vor fi pentru Comisia Europeana consecintele politice ale votului privind Brexitul, potrivit unor surse din presa.

Dupa Brexit, Fixit? Un parlamentar din Finlanda propune un referendum pentru iesirea din UE

Un important parlamentar din Finlanda, Sampo Terho, din partidul Adevaratii Finlandezi, aflat in coalitia de guvernare, a afirmat luni ca tara nordica ar trebui sa ia in considerare organizarea unui referendum pentru iesirea Finlandei din Uniunea Europeana Fixit) dupa urmatoarele alegeri care vor avea loc peste trei ani, relateaza agentia Reuters, citata de Agerpres.

Jonathan Hill, reprezentantul Marii Britanii in Comisia Europeana, a demisionat

Jonathan Hill, reprezentantul Marii Britanii in Comisia Europeana, a anuntat astazi ca a decis sa demisioneze, dupa ce majoritatea britanicilor au votat in favoarea iesirii din Uniunea Europeana.

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

Consiliu European crucial dupa Brexit. Ce vor decide liderii UE si cat poate trage de timp Marea Britanie

Sefii de stat si de guvern din UE se vor reuni astazi in prima sedinta a Consiliului European, precedat de un summit al liderilor Partidului Popular European, dupa ce britanicii votat, vineri, iesirea din Uniune. Seara va avea loc o cina de lucru la care va participa si premierul britanic, David Cameron, urmand ca miercuri dimineata liderii europeni sa se reuneasca din nou, de aceasta data fara Cameron, pentru stabili pasii de urmat dupa Brexit. Marea intrebare la Bruxelles este daca Marea Britanie va activa repede articolul 50 din Tratatul Uniunii sau va cauta sa traga cat mai mult de timp chiar daca premierul Cameron a dat ca orizont de timp cel tarziu luna septembrie pentru declansarea negocierilor de iesire din UE.

Lira continua sa scada dupa Brexit. Pana acum, in termeni de lira-dolar, vedem numai jumatate din declinul pe care este posibil sa il avem anul acesta

Lira continua sa se deprecieze dupa Brexit si afecteaza puternic pietele financiare. Impactul pe care l-a avut votul pentru Brexit s-a rasfrant din nou asupra lirei sterline care a adaugat inca o.

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )