Libnet.ro
UNICEF

23:00

Comisia Europeana a pornit procedura de infrigment impotriva Romaniei din cauza unei contract suspect semnat pentru asfaltarea drumului Iasi-Crasna

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana a pornit procedura de infrigment impotriva Romaniei din cauza unei contract suspect semnat pentru asfaltarea drumului Iasi-Crasna

Oficialii Comisiei Europene au dat termen Romaniei doua luni de zile sa rezolve neregulile descoperite in desfasurarea unei licitatii organizate pentru asfaltarea drumului Iasi-Crasna, procedura castigata in 2011 de o firma controlata de catre omul de afaceri Dorinel Umbrarescu. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana a pornit procedura de infrigement impotriva Romaniei din cauza unei contract suspect semnat pentru asfaltarea drumului Iasi-Crasna

Oficialii Comisiei Europene au dat termen Romaniei doua luni de zile sa rezolve neregulile descoperite in desfasurarea unei licitatii organizate pentru asfaltarea drumului Iasi-Crasna, procedura castigata in 2011 de o firma controlata de catre omul de afaceri Dorinel Umbrarescu.

Comisia Europeana a declansat o procedura de infringement impotriva Romaniei pentru incalcarea unor directive a UE

Comisia Europeana a declansat, joi, procedura de infringement impotriva Romaniei pentru incalcarea directivelor Uniunii Europene privind achizitiile publice in derularea CNADNR a licitatiei pentru reabilitarea.

Comisia Europeana a declansat o procedura de infringement impotriva Romaniei pentru incalcarea unor directive ale UE

Comisia Europeana a declansat, joi, procedura de infringement impotriva Romaniei pentru incalcarea directivelor Uniunii Europene privind achizitiile publice in derularea CNADNR a licitatiei pentru reabilitarea.

Comisia Europeana a declansat infringement impotriva Romaniei pentru licitatia de reabilitare a DN Crasna-Iasi

Comisia Europeana a anuntat joi declansarea procedurii de infringement impotriva Romaniei pentru incalcarea directivelor UE privind achizitiile publice in derularea CNADNR a licitatiei pentru reabilitarea drumului national intre Crasna si Iasi.

CE a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei.

Comisia Europeana a anuntat joi declansarea procedurii de infringement impotriva Romaniei pentru incalcarea directivelor UE privind achizitiile publice in derularea CNADNR a licitatiei pentru reabilitarea drumului national intre Crasna si Iasi, transmite Mediafax. Comisia Europeana a cerut astazi Romaniei sa respecte pe deplin directivele europene privind achizitiile publice. Comisia argumenteaza ca procedurile de licitatii pentru o licitatie de executie lucrari prin solicitare de oferte, .

CE a declansat o procedura de infringement impotriva Romaniei

Comisia Europeana a solicitat, astazi, Romaniei sa respecte in totalitate directivele europene privind achizitiile publice. Comisia sustine ca procedura de licitatie pentru un contract de lucrari de reabilitare a drumului national intre Crasna si Iasi a fost realizata cu incalcarea Directivelor 2004/18/CE si 89/665/CEE.

Comisia Europeana anunta lansarea unui nou program european pentru educatie

Comisia Europeana va lansa in ianuarie 2014 un nou program pentru educatie, formare si tineret, care va sprijini studenti din tarile din sudul Mediteranei. Anuntul a fost facut de comisarul european Androulla Vassiliou, la summitului universitar organizat la Nicosia. In prezent, peste 200 de universitati din Africa de Nord, Orientul Mijlociu si UE sunt implicate in schimburi, iar universitatile din Franta, Italia, Spania, Germania, Egipt si Iordania sunt cele mai active din cadrul programelor existente, informeaza Comisia Europeana.

Comisia Europeana cere reducerea tarifelor practicate de Eurotunnel, compania care opereaza Tunelul Canalului Manecii

Comisia Europeana sustine ca atat pasagerii, cat si operatorii de marfa platesc tarife prea mari pentru traversarea Canalului Manecii prin tunelul operat de Eurotunnel. in consecinta, cere Frantei si Marii Britanii reducerea sa reduca tarifele impuse trenurilor.

Pe scurt. Comisia Europeana da unda verde tranzactiei Time Warner-CME. BRAT lanseaza licitatia pentru furnizorilor pentru masurarea traficului si publicitatii online. Agentia ForestView se extinde in Romania

Comisia Europeana a dat unda verde achizitiei grupului regional de media CME, din care fac parte si posturile din reteaua Pro TV, de catre conglomeratul american Time Warner. BRAT va initia licitatia pentru a alege furnizorii studiului de audienta si trafic pe Internet SATI) si pentru monitorizarea investitiilor de publicitate online MIPO) pentru 2014-2017. Iar agentia elena de performance marketing ForestView, parte a grupului Thinkdigital, intra si pe piata romaneasca.

Comisia Europeana analizeaza in detaliu procesul revizuirii Constitutiei

Comisia Europeana va analiza in detaliu procesul revizuirii Constitutiei in Romania, afirma secretarul general al Comisiei Europene, Catherine Day. Declaratia a fost facuta cu prilejul intalnirii de marti a of.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )