Libnet.ro
UNICEF

13:30

Comisia Europeana pune sub semnul intrebarii legalitatea referendumului Ungariei

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana pune sub semnul intrebarii legalitatea referendumului Ungariei

Comisia Europeana pune sub semnul intrebarii legalitatea referendumului organizat de Ungaria in privinta cotelor de migranti, pentru ca risca sa incalce o strategie convenita la nivel european pentru a face fata fluxului de refugiati, relateaza Euronews. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI 26.02.2016

ADEVARUL *Comisia Europeana pune sub semnul intrebarii legalitatea referendumului Ungariei Comisia Europeana pune sub semnul intrebarii legalitatea referendumului organizat de Ungaria in privinta cotelor de migranti, pentru ca risca sa incalce o strategie convenita la nivel european pentru a face fata fluxului de refugiati, relateaza Euronews.

Comisia Europeana ridica tonul in privinta legii darii in plata: Poate genera risc sistemic in tot sectorul bancar

Daca va fi adoptata din nou de catre Parlament in forma sa originara, legea privind darea in plata poate genera un risc sistemic pentru intregul sector bancar, cu riscuri pentru stabilitatea sectorului financiar si cu implicatii asupra intregii economii, arata Comisia Europeana in raportul pentru Romania facut public vineri, 26 februarie. E de remarcat inasprirea tonului Bruxelles-ului, dupa ce in urma cu trei saptamani vorbea despre un risc major pentru perspectivele de crestere economica ale Romaniei.

Comisia Europeana va prezenta noi propuneri pentru combaterea evaziunii fiscale

Comisia Europeana va prezenta, in luna aprilie, propuneri care sa asigure punerea la dispozitia publicului a datelor fiscale ale companiilor multinationale in fiecare stat membru al Uniunii Europene, in cadrul actiunilor de combatere a evaziunii fiscale, a anuntat, ieri, comisarul european pentru afaceri economice si financiare, impozitare si vama, Pierre Moscovici, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )