Libnet.ro
UNICEF

17:30

Comisia Europeana urmareste cu atentie situatia presei din Romania. Antena 3, in centrul scandalului

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana urmareste cu atentie situatia presei din Romania. Antena 3, in centrul scandalului

Comisia Europeana urmareste cu atentie situatia presei din Romania, in special prin intermediul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), a declarat Neelie Kroes, comisarul european pentru Agenda Digitala, raspunzand unei interpelari din partea unui europarlamentar slovac din Grupul Socialistilor si Democratilor. continuă pe Adevărul

Oficial european: Urmarim CU ATENTIE situatia PRESEI din Romania

Comisia Europeana urmareste cu atentie situatia presei din Romania, in special prin intermediul MCV, a declarat comisarul european pentru Agenda Digitala, Neelie Kroes, raspunzand unei interpelari din partea.

Neelie Kroes, Comisar european: Comisia Europeana urmareste cu atentie situatia presei din Romania. Antena 3, in centrul scandalului

Comisia Europeana urmareste cu atentie situatia presei din Romania, in special prin intermediul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), a declarat Neelie Kroes, comisarul european pentru Agenda Digitala, raspunzand unei interpelari din partea unui europarlamentar slovac din Grupul Socialistilor si Democratilor.

Neelie Kroes, Comisar european pentru Agenda Digitala: CE urmareste cu atentie situatia presei din Romania. Antena 3, in centrul scandalului

Comisia Europeana urmareste cu atentie situatia presei din Romania, in special prin intermediul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), a declarat Neelie Kroes, comisarul european pentru Agenda Digitala, raspunzand unei interpelari din partea unui europarlamentar slovac din Grupul Socialistilor si Democratilor.

Comisia Europeana a adresat o scrisoare oficiala Rusiei: ii cere sa renegocieze acordurile pentru constructia South Stream

Comisia Europeana a adresat o scrisoare oficiala Ministerului rus al Energiei in care cere Guvernului de la Moscova sa revizuiasca acordurile incheiate cu statele pe teritoriul carora va trece gazoductul South.

Comisia Europeana a amendat opt banci majore cu 1,71 miliarde euro

Comisia Europeana a sanctionat opt banci majore internationale cu amenzi ce totalizeaza 1,71 miliarde euro 2,3 miliarde dolari), acuzand aceste institutii ca au participat la activitati de tip cartel prin care au manipulat dobanzile interbancare de referinta Euribor si Libor pentru euro si yeni.

Comisia Europeana si Gazprom lucreaza la un acord amiabil in ancheta privind practici anti-concurentiale - Almunia

Gigantul rus Gazprom va face in zilele urmatoare propuneri in vederea ajungerii la o solutie in ancheta pe care Comisia Europeana a deschis-o pentru practici anti-concurentiale, a anuntat miercuri comisarul european insarcinat cu concurenta, Joaquin Almunia, citat de AFP.

Bolnavii din Romania cer ajutorul UE.

Cele mai importante asociatii ale pacientilor din Romania, reunite in cadrul Forumului Aliantei Pacientilor Cronici, au lansat vineri platforma Pacientul roman, pacient european, care urmeaza sa fie baza de dezbatere pentru anul electoral 2014 si sa fie transmisa catre toate institutiile UE implicate in ingrijirea sanatatii. Aceasta platforma este un strigat disperat de durere al pacientilor din Romania catre autoritatile din Uniunea Europeana. Ne dorim sa ne fie respectate .

INTERVIU Taxa pe botosei sau cum a venit mos Nicolae in spitalele din Romania

Medicul Gabriel Diaconu evalueaza, intr-un interviu pentru Hotnews. ro, rezultatul protestelor medicilor si asistentilor medicali din ultimele luni si spune povestea unei taxe din ce in ce mai intalnite in spitalele de stat din Romania. La final, o comparatie surprinzatoare intre plicul dat prin spitale si consumul de cannabis.

Lovitura puternica pentru impatimitii jocurilor de noroc: Pacanelele ar putea disparea din Romania

Impatimitii de jocuri de noroc ar putea primi o lovitura puternica: pacanelele ar putea disparea din Romania. Mai multi deputati au initiat un proiect de legecare sa interzica amplasarea automatelor.

Sistemul Sanitar din Romania, in MOARTE CLINICA. Ne aflam pe locul 33 din 35, in topul Uniunii Europene

Sistemul sanitar din Romania s-a clasat si anul acesta in coada topului european. Din 35 de tari, tara noastra s-a clasat pe locul 33. A mai coborat o pozitie fata de anul trecut cand a ocupat locul 32.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )