Libnet.ro
UNICEF

12:00

Comisia Europeana verifica situatia constructiei de autostrazi din Romania

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana verifica situatia constructiei de autostrazi din Romania

Comisia Europeana verifica situatia constructiei de autostrazi din Romania. Comisarul european pentru politici regionale vine in Romania pentru a inspecta santierele autostrazii Sebes-Turda. Corina Cretu. continuă pe Antena3

Comisia Europeana estimeaza ca pana la 6.000 de europeni au plecat in Siria pentru a se alatura jihadistilor

Comisia Europeana estimeaza ca intre 5. 000 si 6. 000 de europeni au plecat in Siria pentru a se alatura jihadistilor care lupta contra regimului condus de Bashar al-Assad. Aceasta problema a fost.

incepe NexT, cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania

Cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania, ajuns la editia a noua, se deschide oficial azi de la ora 19. 30, la Cinema Studio din Bucuresti. Pana pe 19 aprilie, Festivalul International de Film NexT vine cu 146 dintre cele mai noi si mai bune filme scurte recente, in nu mai putin de 17 sectiuni, zeci de invitati speciali, seminarii si petreceri, in opt locatii diferite.

BBC Earth ia locul BBC Knowledge in grilele cablistilor din Romania

Postul BBC Knowledge devine, de azi, BBC Earth, canal ce va fi disponibil prin intermediul RCSRDS Digi, Telekom si Digital Cable Systems, potrivit unui comunicat de presa. Acesta precizeaza ca lansarea locala a BBC Earth face parte dintr-un proces de extindere a brandurilor globale BBC Worldwide, principala divizie comerciala a BBC. Debutul din Romania a fost precedat de lansarea BBC Earth si a programului de divertisment BBC Brit in Polonia.

Irlanda: Un barbat originar din Romania a fost injunghiat mortal la Dublin

Un barbat originar din Romania a fost injunghiat mortal in Irlanda, informeaza The Irish Independent. Crima a avut loc sambata seara intr-un cartier linistit din nordul orasului Dublin. Politistii au fost.

Un barbat originar din Romania a fost ucis la Dublin. Anchetatorii suspecteaza o femeie

Un barbat originar din Romania a fost injunghiat mortal intr-un apartament din Phibsboro Road, un cartier linistit din nordul orasului Dublin. O femeie suspecta a fost retinuta in acest caz, relateaza The Irish Independent in pagina electronica.

Un barbat originar din Romania, injunghiat mortal la Dublin

Un barbat originar din Romania a fost injunghiat mortal sambata seara intr-un apartament din Phibsboro Road, un cartier din Dublin, o femeie fiind retinuta in acest caz, relateaza The Irish Independent in.

Bursele din Romania, Croatia, Grecia si New York, printre cele mai slabe evolutii din lume

Bursa de pe Wall Street a inregistrat in acest an cel mai mic avans raportat la pietele de capital din tarile dezvoltate si una dintre cele mai scazute cresteri din lume, o evolutie mai slaba fiind inregistrata doar de bursele din Romania, Croatia si Grecia, potrivit CNBC.

Aterizare FORTATA pe marginea unei autostrazi din Germania. O persoana A MURIT

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, duminica, dupa ce un avion a aterizat fortat pe marginea autostrazii A28, imediat dupa decolare, din cauza unor dificultati, in apropiere de localitatea.

Business Report: 2015, anul in care se cern rafinariile din Romania; Gazprom intentioneaza sa-si suspende livrarile de gaze via Ucraina dupa 2019; Secretul Chinei: Costuri salariale de 2,5 ori mai mici decat in tarile dezvoltate

Hipsterii, noua generatie de fermieri. Intr-o perioada in care mancarea este plina de conservanti, din ce in ce mai multi tineri au devenit interesati de. Marea Britanie: Dacia Duster a primit o versiune de marfa. Divizia Dacia din Marea Britanie a lansat o versiune dedicata transportului de marfuri pentru SUV-ul.

ANALIZA Imaginea Rusiei in estul Europei, grav afectata de razboiul dus in Ucraina. Cum si-au schimbat perceptia fata de Moscova cetatenii din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria

Care este pretul platit de Rusia pentru anexarea ilegala a Crimeei si declansarea conflictului din estul Ucrainei? Pe langa costurile politice si economice, politica expansionista a Kremlinului a determinat o radicalizare a perceptiilor fata de Rusia in estul Europei. Cele mai recente sondaje de opinie arata o crestere a perceptiei negative fata de Moscova in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria, pe fondul deselor amenintari ale liderilor rusi fata de extinderea NATO.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )