Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana: Zona euro poate rezista indiferent de ce se intampla in Grecia

B1 B1,
Comisia Europeana: Zona euro poate rezista indiferent de ce se intampla in Grecia

Zona euro poate rezista indiferent de ceea ce se intampla in Grecia, au dat asigurari miercuri reprezentanti ai Comisiei Europene, informeaza AFP. Totodata Executivul european a confirmat ca a primit din. continuă pe B1

Intelege in 60 de secunde ce se va intampla daca Grecia paraseste zona euro

Grecia, pe ultimul drum in zona euro? Epopeea elena se desfasoara pe scena europeana de circa cinci ani, dar acum pare sa fi ajuns la ultimul act. Pana maine, grecii trebuie sa returneze catre FMI 1,54 miliarde euro, riscand altfel intrarea.

Schaeuble: Grecia poate ramane in zona euro chiar daca austeritatea va fi respinsa prin referendum

Ministrul german de Finante Wolfgang Schaeuble a declarat marti, in Parlamentul de la Berlin, ca Grecia va putea ramane in zona euro chiar daca programul de austeritate propus de creditorii internationali va fi respins duminica prin referendum,.

Grecia va da in judecata UE pentru a bloca excluderea tarii din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata Uniunea Europeana pentru a bloca excluderea tarii din zona euro si a evita sufocarea sistemului bancar, relateaza Mediafax , care citeaza Daily Telegraph in editia electronica.

Grecia ameninta ca va da in judecata UE pentru a bloca excluderea tarii din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata Uniunea Europeana pentru a bloca excluderea tarii din zona euro si a evita sufocarea sistemului bancar, informeaza Daily Telegraph in editia.

Creditarea in zona euro, in cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Creditele acordate companiilor si gospodariilor din zona euro au inregistrat, in luna mai, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii trei ani, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a lansat masuri de relaxare cantitativa achizitii de active) in valoare de 1. 100 miliarde de euro, menite sa stimuleze cresterea economiei regiunii.

Ministrul de Finante german: Grecia poate ramane in zona euro chiar daca austeritatea va fi respinsa prin referendum

Ministrul german de Finante WolfgangSchaublea declarat marti, in Parlamentul de la Berlin, ca Greciava putea ramane in zona euro chiar daca programul de austeritate propus de creditorii internationali va fi respins duminica prin referendum, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

GREXIT Ministrii de finante europeni vor in continuare Grecia in zona euro

Ministrul german de finante, Wolfgang Schaeuble, a asigurat sambata ca zona euro va face tot ce se poate pentru a evita orice risc de propagare a crizei grecesti, dupa ce a refuzat prelungirea programului de asistenta financiara dupa data de 30 iunie, relateaza AFP, citata de Agerpres.

VIDEO Mugur Isarescu: Trebuie sa aratam partenerilor nostri ca nu mergem din sant in sant; acordul cu Comisia Europeana si FMI trebuie sa continue

Acordul cu Fondul Monetar International FMI) si cu Comisia Europeana CE) se negociaza in continuare si este esential sa continue, pentru ca actualul context international, generat de Grecia, si cel intern, dat de Codul Fiscal, solicita existenta unui astfel de acord pentru Romania, a declarat miercuri guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, citat de Agerpres.

Feroviarii particulari vor sa reclame Guvernul ca favorizeaza CFR Marfa tocmai la Comisia Europeana, care a acceptat facilitatile acordate societatii

Organizatia Patronala a Societatilor Feroviare Private din Romania, o federatie patronala noua, condusa de avocatul Vlad Nichita, si-a propus sa debuteze in forta in spatiul public printr-o actiune despre care ar fi trebuit sa stie ca nu va avea succes: reclamarea la Comisia Europeana a practicilor prin care statul favorizeaza CFR Marfa.

Comisia Europeana, sprijin pentru Ungaria in privinta imigrantilor clandestini

Comisia Europeana s-a oferit marti sa ajute guvernul ungar pentru a infiinta centre temporare in scopul de a procesa rapid cererile de azil si de a-i returna pe imigrantii clandestini. Sprijinul vine ca urmare a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )