Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia va da in judecata UE pentru a bloca excluderea tarii din zona euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grecia va da in judecata UE pentru a bloca excluderea tarii din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata Uniunea Europeana pentru a bloca excluderea tarii din zona euro si a evita sufocarea sistemului bancar, relateaza Mediafax , care citeaza Daily Telegraph in editia electronica. continuă pe Wall-Street Ro

Grecia ameninta ca va da in judecata UE pentru a bloca excluderea tarii din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata Uniunea Europeana pentru a bloca excluderea tarii din zona euro si a evita sufocarea sistemului bancar, informeaza Daily Telegraph in editia.

Manifestatii de AMPLOARE in Grecia. Protestatarii isi arata ingrijorarea fata de o eventuala iesire a tarii din zona euro

Cel putin 20. 000 de persoane au manifestat, marti seara, la Atena, in favoarea unui raspuns Da in cadrul referendumului ce va fi organizat duminica de guvernul condus de Alexis Tsipras.

Grexit: Ministrul grec de Finante ameninta Europa cu judecata daca tara va fi exclusa din zona euro

Grecia a amenintat ca va da in judecata institutiile europene pentru a bloca expulzarea tarii din zona euro si pentru a pune capat asfixierii sistemului bancar, anunta The Telegraph, intr-un articol exclusiv.

UPDATE. Ministrii de Finante din zona euro REFUZA extinderea programului de bailout pentru Grecia

Ministrii de Finante din zona euro au refuzat extinderea programului de bailout pentru Grecia pentru inca doi ani de zile, pana cand Grecia va trece de referendum. Eurogrupul a respins doua.

Grecia ameninta ca va actiona UE in justitie daca va fi data afara din zona euro: Statutul nostru de membru nu este negociabil!

Ministrul elen de finante, Yanis Varoufakis, a afirmat ca Grecia ar putea sa se adreseze justitiei pentru a evita sa fie data afara din zona euro, daca nu se va ajunge la niciun compromis. Guvernul grec va.

Ministrii de Finante din zona euro refuza prelungirea programului de asistenta pentru Grecia, iar tara poate intra in faliment

Negocierile din Eurogrup au esuat, iar Grecia trebuie sa plateasca pana la sfarsitul lunii iunie 1,6 miliarde de euro creditorilor europeni, informeaza B1 TV. Ministrii de finante din zona euro au refuzat sa.

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei, apreciind ca intrarea Greciei in.

Solicitare de la Bruxelles: E nevoie de o sedinta CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei .

PiCCJ: Doi directori din UMF Carol Davila, trimisi in judecata pentru luare de mita

Doi directori din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) Carol Davila din Bucuresti au fost trimisi in judecata pentru infractiuni de coruptie, a anuntat, luni, Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ).

Jean Claude Juncker: Iesirea Greciei din zona euro NU este o optiune

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker, a precizat luni ca iesirea Greciei din zona euro nu a fost si nici nu va fi o optiune si a explicat ca pachetul de masuri propus Greciei de creditorii internationali nu implica taieri de pensii si salarii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )