Libnet.ro
UNICEF

19:30

Comisia juridica da astazi raportul in cazul deputatului PNL Theodor Nicolescu

Adevărul Adevărul,
Comisia juridica da astazi raportul in cazul deputatului PNL Theodor Nicolescu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor prezinta astazi raportul in cazul cererii DNA de incuviintare a arestarii deputatului Theodor Nicolescu. continuă pe Adevărul

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat aviz pozitiv pentru retinerea si arestarea deputatului PNL Theodor Nicolescu

Deputatii din Comisia Juridica au dat aviz pozitivcererii de arestare a deputatului PNL Theodor Nicolescu, transmite B1 TV. DNA a cerut arestarea preventiva a liberalului, acuzat de luare de mita si trei infrac.

Cererea de arestare a deputatului PNL, Theodor Nicolescu, a ajuns la Parlament

Cererea de arestare a deputatului PNL, Theodor Nicolescu, a ajuns la Parlament. Acesta este urmarit penal in dosarul in care deja a fost arestat seful ANI, Horia Georgescu. Potrivit procurorilor, pe vremea.

Comisia Juridica a aprobat cererile DNA de retinere si arestare preventiva a deputatului PNL Theodor Nicolescu

Votul Comisiei Juridice a Senatului in cazul cererii de incuvintarea a arestarii senatorului liberal Theodor Niculescu, formulata de DNA, va avea loc luni la ora 11.

Comisia Juridica va realiza, pana luni, raportul in cazul deputatului Nicolescu

Biroul Permanent al Camerei a decis sa trimita solicitarea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PNL Theodor Nicolescu Comisiei Juridice, care trebuie sa intocmeasca raportul in doua zile, informeaza Mediafax.

Cazul deputatului Theodor Nicolescu, discutat in plen, cel mai probabil miercuri

Comisia juridica va da pana luni raportul in cazul deputatului Theodor Nicolescu, iar cazul saau va fi discutat in plen cel mai probabil miercuri, potrivit secretarului Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Europarlamentarul PNL Theodor Stolojan: Guvernul Ponta incearca o modificare esentiala a Codului Fiscal, fara sa avem cateva analize esentiale

Europarlamentarul PNL Theodor Stolojan, critica noul Cod Fiscal , care nu are o analiza referitoarea la politicile publice, cele care vor fi finantate din bugetul de stat. Fost prim-ministru in anii 90, Stolojan.

Senatorul independent Mihai Neagu, schimbat din Comisia Juridica

Senatorul independent Mihai Neagu a fost schimbat, luni, din Comisia Juridica a Senatului, a declarat viceliderul PSD din Senat, Doina Silistru informeaza Mediafax.

Comisia Juridica prezinta, luni, raportul in cazul senatorului Theodor Nicolescu

Votul Comisiei Juridice a Senatului in cazul cererii de incuvintarea a arestarii senatorului liberal Theodor Niculescu, formulata de DNA, va avea loc luni la ora 11.

Atanasiu la RFI : Vom filma votul parlamentarilor PNL si-l vom pune pe site

PNL va vota in favoarea cererilor DNA in cazul deputatului liberal, Theodor Nicolescu si senatorilor PSD, Dan Sova si Darius Valcov. O spune la RFI vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu. El precizeaza ca votul parlamentarilor liberali va fi filmat si pus pe site-ul formatiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )