Libnet.ro
UNICEF

23:00

Comisia Juridica prezinta, luni, raportul in cazul senatorului Theodor Nicolescu

România Liberă România Liberă,
Comisia Juridica prezinta, luni, raportul in cazul senatorului Theodor Nicolescu

Votul Comisiei Juridice a Senatului in cazul cererii de incuvintarea a arestarii senatorului liberal Theodor Niculescu, formulata de DNA, va avea loc luni la ora 11. continuă pe România Liberă

Cazul deputatului Theodor Nicolescu, discutat in plen, cel mai probabil miercuri

Comisia juridica va da pana luni raportul in cazul deputatului Theodor Nicolescu, iar cazul saau va fi discutat in plen cel mai probabil miercuri, potrivit secretarului Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Comisia juridica da astazi raportul in cazul deputatului PNL Theodor Nicolescu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor prezinta astazi raportul in cazul cererii DNA de incuviintare a arestarii deputatului Theodor Nicolescu.

Senatorul independent Mihai Neagu, schimbat din Comisia Juridica

Senatorul independent Mihai Neagu a fost schimbat, luni, din Comisia Juridica a Senatului, a declarat viceliderul PSD din Senat, Doina Silistru informeaza Mediafax.

Comisia Juridica va realiza, pana luni, raportul in cazul deputatului Nicolescu

Biroul Permanent al Camerei a decis sa trimita solicitarea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PNL Theodor Nicolescu Comisiei Juridice, care trebuie sa intocmeasca raportul in doua zile, informeaza Mediafax.

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a dat aviz pozitiv pentru retinerea si arestarea deputatului PNL Theodor Nicolescu

Deputatii din Comisia Juridica au dat aviz pozitivcererii de arestare a deputatului PNL Theodor Nicolescu, transmite B1 TV. DNA a cerut arestarea preventiva a liberalului, acuzat de luare de mita si trei infrac.

Comisia Juridica a aprobat cererile DNA de retinere si arestare preventiva a deputatului PNL Theodor Nicolescu

Votul Comisiei Juridice a Senatului in cazul cererii de incuvintarea a arestarii senatorului liberal Theodor Niculescu, formulata de DNA, va avea loc luni la ora 11.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )