Libnet.ro
UNICEF

09:30

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, luni, Ordonanta 14. in Senat se va dezbate respingerea OUG 13

România Liberă România Liberă,
Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, luni, Ordonanta 14. in Senat se va dezbate respingerea OUG 13

Legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta 14 se va discuta, luni, in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, urmand ca marti sa fie votata. Sedinta va incepe la ora 15. continuă pe România Liberă

Comisia juridica a Camerei Deputatilor ar putea dezbate luni Ordonanta 14

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata luni si sa intocmeasca raport pe proiectul de lege pentru aprobarea OUG 14/2017 privind abrogarea OUG 13/2017 referitoare la Codurile penale, informeaza Agerpres.

OUG 14, aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Legea de aprobare a ordonantei de urgenta 14, care abroga OUG 13 de modificare a codurilor penale, a fost aprobata in unanimitate de Comisia juridica a Camerei Deputatilor si va intra in plen, conform News. ro .

Ordonanta 13 va fi discutata azi in Comisia juridica a Senatului. OUG 14, inca un pas spre adoptare

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, luni, Legea de aprobare a OUG 14/2016, prin care au fost abrogate modificarile aduse legislatiei penale, urmand ca, cel mai probabil, marti ea sa fie votata. De asemenea, Comisia juridica a Senatului incepe dezbaterile asupra OUG 13.

Senatorii au aprobat respingerea OUG 13 in Comisia juridica a Senatului. Calin Popescu Tariceanu: Ordonanta mai misca inca, asa ca astazi o omoram de tot

Legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta 14 se va discuta, luni, in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, urmand ca marti sa fie votata. Sedinta va incepe la ora 15.

Ordonata 14, pe masa deputatilor juristi. OUG 13, discutata in Comisia juridica a Senatului

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, luni, Legea de aprobare a OUG 14/2016, prin care au fost abrogate modificarile aduse legislatiei penale, urmand ca, cel mai probabil, marti ea sa fie votata. De asemenea, Comisia juridica de la Senat incepe dezbaterile asupra OUG 13.

OUG 14 a fost aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Legea de aprobare a ordonantei de urgenta 14, care abroga OUG 13 de modificare a codurilor penale, a fost aprobata in unanimitate de Comisia juridica a Camerei Deputatilor si va intra in plen.

VIDEO. Ordonanta 14 a fost aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, iar senatorii au votat, in unanimitate, respingerea OUG 13. Tariceanu: Unele tari europene se bucura ca Romania isi pierde timpul cu asemenea probleme si

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut luni, referitor la controversata OUG 13, ca sunt tari ai caror lideri se bucura ca in Romania ne consumam timpul cu aceste lucruri, in loc sa elaboram un proiect de tara.

Camera Deputatilor: Luni - Comisia juridica ar putea sa dezbata si sa dea raport pe OUG 14. Protestatarii cer si respingerea OUG 13

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata luni si sa intocmeasca raport pe proiectul de lege pentru aprobarea OUG 14/2017 privind abrogarea OUG 13/2017 referitoare la Codurile penale.

VIDEO. Plenul Senatului a aprobat respingerea Ordonantei 13. OUG 14 a fost aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Tariceanu: Unele tari europene se bucura ca Romania isi pierde timpul cu asemenea probleme

Plenul Senatului a adoptat luni, cu 110 voturi pentru, 9 abtineri si un vot impotriva, proiectul de lege pentru respingerea OUG 13 / 2017.

OUG 14, cea care abroga ordonanta 13, adoptata in Comisia juridica a Camerei. Nicolicea avertizeaza: Legea de respingere a OUG 13 ar putea fi declarata neconstitutionala. Opozitia sa-si asume!

Deputatii juristi au aprobat proiectul de lege de aprobare a OUG 14, cea care a abrogat controversata ordonanta 13 de modificare a legislatiei penale. Totusi, presedintele Comisie, Eugen Nicolicea, a atras.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )