Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia juridica din Camera Deputatilor da aviz pe cererea DNA de arestare a lui Sebastian Ghita

Antena3 Antena3,
Comisia juridica din Camera Deputatilor da aviz pe cererea DNA de arestare a lui Sebastian Ghita

Comisia juridica a Camerei Deputatilor da marti avizul pe cererile DNA de retinere si arestare a deputatului Sebastian Ghita. Decizia finala o au insa colegii lui Ghita care ar putea vota. continuă pe Antena3

Comisia Juridica: Sebastian Ghita poate fi retinut, dar nu poate fi arestat

Comisia juridica a Camerei Deputatilor da marti avizul pe cererile DNA de retinere si arestare a deputatului Sebastian Ghita. Decizia finala o au insa colegii lui Ghita care ar putea vota.

UPDATE: Deputatii juristi analizeaza, marti, cererea DNA, in cazul lui Sebastian Ghita

Comisia juridica a Camerei Deputatilor analizeaza, marti, incepand cu ora 11. 30, cererea formulata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), care vizeaza retinerea si arestarea preventiva a deputatului Sebastian Ghita.

Comisia Juridica: Deputatul Sebastian Ghita poate fi retinut, dar nu poate fi arestat preventiv

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat, marti, cererea procurorilor anticoruptie privind incuviintarea retinerii lui Sebastian Ghita, iar in cazul arestarii preventive a acestuia nu a fost intrunit numarul de voturi necesar avizarii.

Aviz pozitiv oferit de comisia juridica privind cererea DNA-ului cu privire la retinerea lui Ghita, pentru arestare nu au fost destul voturi

Cererea DNA de retinere a deputatului PSD, Sebastian Ghita, a fost avizata favorabil de catre comisia juridica , in timp ce cazul solicitarii de arestare nu s-a intrunit numarul necesar de voturi pentru, astfel ca decizia este trimisa in plen.

Sebastian Ghita, la mana colegilor din Comisia Juridica. Cum se apara mogulul: scrisoare catre Kovesi

Comisia Juridica se va pronunta, astazi, prin vot asupra cererii DNA de retinere si arestare pe numele deputatului Sebastian Ghita.

ACTUALIZAT Deputatii juristi au incuviintat retinerea lui Ghita, dar nu si arestarea preventiva. Plenul decide miercuri

Deputatii din Comisia Juridica au dat un aviz favorabil cererii de retinere a lui Sebastian Ghita, insa nu si cererea de arestare preventiva, pentru care nu s-a intrunit numarul suficient de voturi. Plenul Camerei Deputatilor va da votul decisiv miercuri. Ghita a stat aproximatitv 40 de minute in sala, timp in care a prezentat un filmulet de 6 minute despre Razvan Alexe, unul dintre denuntatori. El a venit la comisie cu doua bibliorafturi de documente, fiind insotit de trei avocati. Vezi aici ce a declarat Ghita jurnalistilor dupa sedinta.

O lege privind regimul juridic al cartelelor prepay a fost initiata de catre comisia de control a SRI

Regimul juridic al cartelelor prepay constituie subiectul unei solicitari trimise de catre comisia comuna permanenta din Camera Deputatilor si Senatului pentru controlul SRI la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor. Solicitarea a facut referire la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )