Libnet.ro
UNICEF

14:00

Comisia juridica: Discutarea modificarilor la Codul Penal se amana cu o luna

Antena3 Antena3,
Comisia juridica: Discutarea modificarilor la Codul Penal se amana cu o luna

Comisia juridica a Camerei a stabilit, marti, ca termenul de amanare a discutarii celor 22 de proiecte de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala sa fie de o luna, in conditiile in care la. continuă pe Antena3

Comisia juridica: Discutarea modificarilor la Codul Penal se amana cu o luna

ACTUALIZARE 12:04 Comisia juridica a Camerei a stabilit, marti, ca termenul de amanare a discutarii celor 22 de proiecte de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala sa fie de o luna, in conditiile in care la 30 iunie se incheie sesiunea parlamanentara, astfel proiectele fiind amanate pana in toamna. * Magistratii nu sunt de acord cu modificarile la Codul Penal.

Comisia juridica a amanat discutarea modificarilor la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, fara sa stabileasca un termen

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat, luni, discutarea celor 22 de proiecte de lege de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, fara sa stabileasca un termen pentru dezbaterea lor, anunta Mediafax. Vicepresedintele comisiei, Ciprian Nica, deputat PSD, a anuntat in sedinta comisiei ca modificarile la Codul Penal si Codul de Procedura Penala nu vor mai fi discutate marti deoarece s-a schimbat programul.

Comisia juridica a amanat discutarea modificarilor la Codul Penal cu o luna

Comisia juridica a Camerei a stabilit, marti, ca termenul de amanare a discutarii celor 22 de proiecte de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala sa fie de o luna, in conditiile in care la.

Modificarile la Codul Penal si Codul de procedura penala, discutate la toamna. Comisia juridica a amanat cele 22 de proiecte legislative cu 4 saptamani

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat marti dezbaterea modificarilor la codurile penale cu patru saptamani. Avand in vedere ca sesiunea parlamentara intra in vacanta pe 30 iunie, discutia se amana pentru la toamna. Deputatul UDMR Mate Andras a propus sa fie trimisa o scrisoare ministrului Justitiei si sa il informeze ca ar trebui sa se prezinte cel putin o data pe sesiune la Comisia juridica.

UPDATE Modificarile la Codul Penal si Codul de procedura penala, discutate la toamna. Comisia juridica a amanat cele 22 de proiecte legislative cu 4 saptamani/ UNPR salut decizia

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat marti dezbaterea modificarilor la codurile penale cu patru saptamani. Avand in vedere ca sesiunea parlamentara intra in vacanta pe 30 iunie, discutia se amana pentru la toamna. UPDATE Dupa ce liderul UNPR Gabriel Oprea ameninta retragerea de la guvernare daca aceste modificari sunt adoptat pe furis, UNPR afirma intr-un comunicat ca saluta decizia de amanare a discutiilor cu privire la modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala.

Catalin Predoiu: Modificarile propuse de PSD la Codul Penal sunt in contradictie cu MCV si nu au alt scop decat sa opreasca reformele din justitie

Prim-vicepresedintele liberal, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca modificarile propuse de PSD la Codul Penal sunt in contradictie cu Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) si ca toti liderii PNL vor.

CSM, aviz negativ privind modificarile la Codul Penal

In urma dezbaterilor asupra celor peste 20 de modificari la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, CSM a dat un aviz negativ pentru majoritatea initiativelor, a anuntat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc.

Gabriel Oprea spune ca se retrage de la guvernare daca se modifica pe furis Codul Penal

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament, el spunand ca le-a transmis acest lucru si premierului Victor Ponta si PSD.

UNPR se retrage de la guvernare daca PSD modifica &171;pe furis &187; Codul Penal

Gabriel Oprea, liderul UNPR, ameninta cu retragerea de la guvernare, in cazul in care PSD va modifica pe furis Codul Penal in Parlament. in cadrul emisiunii Dupa 20 de ani de la ProTV, domnia sa a mentionat ca a discutat cu premierul Victor Ponta despre acest subiect, dupa cum relateaza Hotnews.

UNPR ameninta cu iesirea de la guvernare daca se modifica pe ascuns Codul Penal (VIDEO)

Liderul UNPR Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe ascuns Codul Penal in Parlament, informeaza B1 TV. Afirmatia vice prim-ministrului pe probleme de securitate nationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )