Libnet.ro
UNICEF

13:00

Comisia pentru buget - finante din Senat a amanat pentru saptamana viitoare sedinta pe Codul Fiscal

B1 B1,
Comisia pentru buget - finante din Senat a amanat pentru saptamana viitoare sedinta pe Codul Fiscal

Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat a amanat pentru saptamana viitoare sedinta pe Codul Fiscal. Asta deoarece marti au fost depuse zeci de amendamente care trebuie. continuă pe B1

Comisia de buget-finante din Senat a amanat discutiile pe Codul Fiscal pentru saptamana viitoare

Dezbaterile pe Codul Fiscal de la Comisia de Buget a Senatului au fost amanate cu o saptamana. Senatorii spun ca sunt multe amendamente si nici noul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, nu a venit la.

Comisia de Buget-Finante a amanat discutiile pe Codul Fiscal

Comisia pentru Buget-Finante din Senat a amanat pentru saptamana viitoare sedinta pe Codul Fiscal, intrucat marti au fost depuse zeci de amendamente care trebuie analizate in detaliu, informeaza Mediafax.

Audiere la Comisia pentru Control Bugetar din PE cu privire la MCV

Comisia pentru Control Bugetar a PE organizeaza, marti, o audiere cu privire la implementarea de catre Romania si Bulgaria a angajamentelor referitoare la reforma judiciara si lupta impotriva coruptiei in cadrul MCV, raportor fiind europarlamentarul Monica Macovei, relateaza Mediafax.

Cererea DNA de ridicare a imunitatii lui Dan Nica, discutata joi in Comisia pentru Afaceri Juridice a PE

Cererea DNA de ridicare a imunitatii europarlamentarului Dan Nica va fi discutata joi in Comisia pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European. Acesta este implicat in dosarul Microsoft in care sunt vizati.

Cererea DNA de ridicare a imunitatii europarlamentarului Dan Nica va fi dezbatuta joi in Comisia pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European

Comisia pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European va discuta joi cererea procurorilor romani de ridicare a imunitatii parlamentare a europarlamentarului social-democrat Dan Nica, vicepresedinte al Comisiei de Control Bugetar din PE. El este suspectat in dosarul Microsoft ca ar fi initiat si avizat proiecte de Hotarari de Guvern prin care a urmarit favorizarea firmelor Fujitsu Siemens si Siveco, transmite Digi 24.

Seful BCE: Programul de relaxare monetara pentru stimularea economiei din zona euro este eficient

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat miercuri ca masurile de relaxare monetara lansate recent de BCE pentru stimularea economiei din zona euro isi produc deja efectul.

Balanta comerciala energetica a SUA ar putea ajunge la echilibru la orizontul anilor 2020-2030, pentru prima oara din 1950

Balanta comerciala energetica a Statelor Unite ar putea ajunge la echilibru la orizontul anilor 2020-2030, pentru prima oara din anii 1950, datorita cresterii productiei nationale de hidrocarburi si a incetinirii cererii, potrivit unui raport guvernamental citat de AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )