Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia pentru revizirea Constitutiei incearca sa finalizeze raportul de revizuire pana in iunie. Ponta: Proiectul noii Constitutii, gata teoretic intr-o saptamana

Hotnews Hotnews,
 Comisia pentru revizirea Constitutiei incearca sa finalizeze raportul de revizuire pana in iunie. Ponta: Proiectul noii Constitutii, gata teoretic intr-o saptamana

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei, ca teoretic proiectul noii Constitutii va fi finalizat intr-o saptamana. Majoritatea este absoluta daca nu s-au razgandit liberalii de cand au devenit PDL-isti. ) Altfel, anul asta ar trebui sa avem inclusiv referendum. La randul sau, presedintele Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei, Ioan Chelaru, a declarat, luni, ca spera ca raportul Comisiei sa fie finalizat la data de 1 iunie, astfel incat in aceasta luna proiectul de revizuire sa fie dezbatut in Senat iar in sesiunea ordinara din toamna sa fie discutat si in Camera Deputatilor. continuă pe Hotnews

Ioan Chelaru (PSD), noul presedinte al Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei

ACTUALIZARE 14:47 Chelaru: incercam ca pana la 1 iunie sa finalizam raportul Comisiei Presedintele Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei, Ioan Chelaru, a declarat, luni, ca spera ca raportul Comisiei sa fie finalizat la data de 1 iunie, astfel incat in aceasta luna proiectul de revizuire sa fie dezbatut in Senat iar in sesiunea ordinara din toamna sa fie discutat si in Camera Deputatilor.

Noi calcule pentru revizuirea Constitutiei

Cu o noua conducere si o componenta reimprospatata, Comisia parlamentara pentru revizuirea Constitutiei isi reincepe activitatea, dupa aproape un an de pauza. Planul ar fi ca romanii sa fie chemati la referendum la sfarsitul lunii noiembrie, dar calculele pot fi date peste cap de multi factori.

Ioan Chelaru(PSD) a fost ales, in unanimitate, presedinte al Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele Senatului, Ioan ChelaruPSD), a fost ales, luni, in unanimitate, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru reviziurea Constitutiei, inforemeaza.

Comisia parlamentara pentru revizuirea Constitutiei se va intruni astazi

Comisia parlamentara comuna pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constitutiei Romaniei se intruneste astazi, in sedinta, pentru rezolvarea unor probleme organizatorice si stabilirea unui calendar al dezbaterilor.

Ioan Chelaru (PSD), noul presedinte al Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a fost ales, luni, in unanimitate, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constitutiei, anunta Agerpres.

Ioan Chelaru, noul presedinte al Comisiei pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a fost ales, luni, in unanimitate, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului, pentru elaborarea propunerii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )