Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioan Chelaru(PSD) a fost ales, in unanimitate, presedinte al Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei

B1 B1,
Ioan Chelaru(PSD) a fost ales, in unanimitate, presedinte al Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele Senatului, Ioan ChelaruPSD), a fost ales, luni, in unanimitate, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru reviziurea Constitutiei, inforemeaza. continuă pe B1

Ioan Chelaru (PSD), noul presedinte al Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a fost ales, luni, in unanimitate, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constitutiei, anunta Agerpres.

Ioan Chelaru (PSD), noul presedinte al Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei

ACTUALIZARE 14:47 Chelaru: incercam ca pana la 1 iunie sa finalizam raportul Comisiei Presedintele Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei, Ioan Chelaru, a declarat, luni, ca spera ca raportul Comisiei sa fie finalizat la data de 1 iunie, astfel incat in aceasta luna proiectul de revizuire sa fie dezbatut in Senat iar in sesiunea ordinara din toamna sa fie discutat si in Camera Deputatilor.

Ioan Chelaru, noul presedinte al Comisiei pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a fost ales, luni, in unanimitate, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului, pentru elaborarea propunerii.

Senatorul PSD Ioan Chelaru, ales presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei

45: Vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru PSD), a fost ales, luni, cu unanimitate de voturi, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constitutiei, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )