Libnet.ro
UNICEF

05:00

Senatorul PSD Ioan Chelaru, ales presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei

România Liberă România Liberă,
Senatorul PSD Ioan Chelaru, ales presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei

45: Vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru PSD), a fost ales, luni, cu unanimitate de voturi, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constitutiei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ioan Chelaru, noul presedinte al Comisiei pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a fost ales, luni, in unanimitate, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului, pentru elaborarea propunerii.

Ioan Chelaru (PSD), noul presedinte al Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a fost ales, luni, in unanimitate, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constitutiei, anunta Agerpres.

Au reinceput discutiile pe revizuirea Constitutiei. Alesii promit ca pana la finalul anului am putea avea o noua Lege fundamentala

Comisia de revizuire a Constitutiei si-a reluat luni activitatea, intr-o formula reinnoita, dupa plecarea fostului presedinte al Comisiei, Crin Antonescu, si a altor membri. Comisia va fi condusa de senatorul PSD, Ioan Chelaru, ales cu unanimitate de voturi.

Ioan Chelaru (PSD), noul presedinte al Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei

ACTUALIZARE 14:47 Chelaru: incercam ca pana la 1 iunie sa finalizam raportul Comisiei Presedintele Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei, Ioan Chelaru, a declarat, luni, ca spera ca raportul Comisiei sa fie finalizat la data de 1 iunie, astfel incat in aceasta luna proiectul de revizuire sa fie dezbatut in Senat iar in sesiunea ordinara din toamna sa fie discutat si in Camera Deputatilor.

Ioan Chelaru(PSD) a fost ales, in unanimitate, presedinte al Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele Senatului, Ioan ChelaruPSD), a fost ales, luni, in unanimitate, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru reviziurea Constitutiei, inforemeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2121 seconds )