Libnet.ro
UNICEF

22:30

Comisia Rosia Montana a pornit prost.

România Liberă România Liberă,
Comisia Rosia Montana a pornit prost.

Pornesc de la premisa ca printre membrii Comisiei Speciale infiintate pentru avizarea proiectului Legii Rosia Montana se afla oameni de buna-credinta, care chiar doresc sa afle daca este bine sau nu ca acesta sa fie aprobat. Comisia Speciala cu nume prea lung sa-l reproduc mimeaza ca s-a pus pe treaba. A audiat cativa reprezentanti ai Guvernului, dupa care va pleca in excursie la Rosia Montana. Zic excursie, caci din programul publicat inteleg ca sase ore sunt alocate vizitarii . continuă pe România Liberă

Comisia Rosia Montana cere audierea serviciilor secrete

Reprezentanti ai serviciilor si ai presedintiei ar putea fi audiati de comisia pentru Rosia Montana. Ar putea fi audiati si reprezentantii Academiei sau cei ai ASE. Propunerea vine chiar de la.

Comisia Rosia Montana: Reprezentanti ai SRI si SIE, invitati la dezbatere saptamana ...

Reprezentanti ai SRI si SIE vor fi invitati, saptamana viitoare, la dezbateri in Comisia parlamentara speciala care discuta despre proiectul Rosia Montana, au decis membrii Comisiei, transmite Mediafax. Citeste si Antonescu il ATACA pe Zgonea: A mers la Rosia Montana pentru voturi? Saptamana viitoare vom invita Ministerul Marilor Proiecte, SC Minvest SA, ministerul Economiei, RMCG, Institutul Geologic al Romaniei, Ministerul Finantelor, Ministerul Bugetului, Ministerul Padurilor si Apelor, .

SRI si SIE au transmis ca nu vin in Parlament, sa fie audiate de Comisia Rosia Montana

Serviciile secrete refuza sa vina in Parlament, ca sa fie audiate de Comisia speciala Rosia Montana. SRI si SIE au transmis parlamentarilor ca ei pot fi audiati, conform legii, doar de comisiile speciale.

Comisia Rosia Montana le cere celor care vor sa participe la dezbaterile de joi sa se inscrie online

Comisia speciala pentru Rosia Montana solicita celor care vor sa fie prezenti sau reprezentati la intalnirea de joi de la Parlament cu membrii Comisiei sa se inscrie pe site-ul.

Reprezentanti ai SRI si SIE, invitati saptamana viitoare la Comisia Rosia Montana

Reprezentanti ai SRI si SIE vor fi invitati, saptamana viitoare, la discutii cu membrii Comisiei parlamentare Rosia Montana.

Comisia Rosia Montana cere audierea SRI si SIE

Reprezentanti ai SRI si SIE vor fi invitati, saptamana viitoare, la dezbateri in Comisia parlamentara speciala care discuta despre proiectul Rosia Montana, au decis membrii Comisiei. Saptamana.

Update. Seful SIE, audiat acum la Parlament. SIE si SRI au spus ca nu vin sa fie audiate de Comisia Rosia Montana

Update 14. 17 - Seful SIE: Au fost depuse zeci de informari despre Rosia MontanaDirectorul SIE, Teodor Melescanu, sustineca Serviciul pe care il conduce a trimis, inca din 2002, zeci de informari.

Calimente (PNL): Nu cred ca cei din Comisia pentru Rosia Montana sunt abilitati sa aiba contacte cu SIE

Presedintele Comisiei speciale a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SIE, Mihaita Calimente, a declarat, marti, ca invitarea sefilor serviciilor de informatii la Comisia pentru Rosia Montana nu si-ar avea rostul, intrucat membrii acestui for nu ar fi abilitati sa stabilesca un contact cu SRI si SIE.

Comisia Rosia Montana: Rovana Plumb - Garantia RMGC in caz de accident ecologic este de 25 milioane dolari/ Monitorizarea activitatii RMGC in zona va fi facuta prin sistem online de catre angajatii operatorului cu monitorizarea statului roman

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile din Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca ministerul a impus RMGC, in noul proiect, o garantie de mediu dubla, de 146 de milioane de dolari, care va acoperi reabilitarea minei la standarde de mediu. In ceea ce priveste garantia operatorului in caz de accident, ministrul Mediului a precizat ca aceasta este in valoare de 25 de milioane de dolari. La insistentele parlamentarilor PNL care au intrebat cine lucreaza in statiile de monitorizare a activitatii companiei in zona, Rovana Plumb a declarat ca angajatii companiei.

Peste 1.000 de protestatari fata de proiectul Rosia Montana au pornit in mars de la Universitate

Peste 1. 000 de protestatari fata de proiectul exploatarii de la Rosia Montana au pornit in mars de la Universitate, pe Bulevardul Carol, in cea de-a 22-a zi de proteste, noteaza Mediafax. Potrivit traseului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2218 seconds )