Libnet.ro
UNICEF

22:30

Comisia UE: Doar o parte din cetatenii europeni vor fi vaccinati pana in 2022

B1 B1,
Comisia UE: Doar o parte din cetatenii europeni vor fi vaccinati pana in 2022

Oficialii UE au declarat in cadrul unei sedinte interne ca doar o parte din populatia Uniunii Europene va putea fi vaccinata impotriva noului coronavirus inainte de 2022, potrivit Reuters. UE a incheiat deja. continuă pe B1

Un document plin de erori, prin care statul se spala pe maini de o parte din bolnavi, lasati sa se descurce cum o vrea imunitatea lor. OUG care stabileste ca pacientii asimptomatici si cu forme usoare nu mai sunt internati in spital, criticata dur de med

Ordonanta de Urgenta ce prevede ca pacientii asimptomatici si cei cu forme usoare de COVID-19 nu vor mai fi internati in spital, ci vor fi tratati acasa, de medicii de familie, este criticata dur de Sandra Alexiu, medic de familie si presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti - Ilfov: Un document plin de erori, nascut in trei saptamani, dupa declaratii aiurite, prin care statul se spala pe maini de o parte din bolnavi care sunt lasati sa se descurce cum o vrea imunitatea lor, indesati cu suplimentele care zburda in reclamele la televizor. Si e doar un moment in timp, urmeaza alte ordine, decizii, hotarari, norme de aplicare pana sa devina aplicabil.

Ce a patit Magda Catone: Toate fac parte din planul lui Dumnezeu

Actrita Magda Catone a fost prezenta in cadrul emisiunii De-a viata ascunselea de la Antena 3. Aici, vedeta a raspuns la un sir de intrebari primite de la moderatoarea emisiunii care a atins mai multe subiecte de interes. Ce a patit Magda Catone Actrita care a cunoscut suferinta in urma cu cativa ani, cand i-a .

O parte din Titanic, in licitatie la Bucuresti

In exclusivitate absoluta - o colectie speciala de 156 de ceasuri de colectie, purtatoare de istorie ori de stil, este scoasa la vanzare la inceputul lunii noiembrie. Editii limitate, modele rare si foarte rare, purtate de personalitati celebre din lumea sportului sau a filmului, la preturi de pornire intre 20 si 50% din pretul de magazin, simbolurile timpului ce alcatuiesc selectia Licitatiei de Ceasuri, inclusiv o mica colectie Tourbillon reprezinta o premiera nationala pentru piata romaneasca a investitiilor de lux. Ce poate fi mai fascinant decat sa detii acasa o bucatica de mit? Or, mai mult, sa porti la mana un fragment real de istorie?.

O parte din Titanic, in licitatie la Bucuresti

In exclusivitate absoluta - o colectie speciala de 156 de ceasuri de colectie, purtatoare de istorie ori de stil, este scoasa la vanzare la inceputul lunii noiembrie. Editii limitate, modele rare si foarte rare, purtate de personalitati celebre din lumea sportului sau a filmului, la preturi de pornire intre 20 si 50% din pretul de magazin, simbolurile timpului ce alcatuiesc selectia Licitatiei de Ceasuri, inclusiv o mica colectie Tourbillon reprezinta o premiera nationala pentru piata romaneasca a investitiilor de lux.

Pensionarii din Romania ce vor revolta. Ce a propus Alexandru Rafila pentru batranii cu pensii mici

Alexandru Rafila propune ca cei cu pensii mici sa plateasca simbolic, desi sunt scutiti de la plata CASS. Desi, in Romania sunt pensionari ce primesc atat pensii uriase, cat si salarii imense. Chiar si simbolica plata, ar fi trbuit sa o ceara de la cei cu pensii mari. Alexandru Rafila propune plati simbolice de la .

Serban Nicolae si Liviu Plesoianu au plecat din PSD si vor candida din partea Partidului Ecologist

Doi politicieni foarte cunoscuti, Serban Nicolae si Liviu Plesoianu, au plecat din PSD si vor candid.

Scolile din Ramnicu Valcea vor invata exclusiv online pentru inca doua saptamani

Scolile din Ramnicu Valcea, care au intrat in scenariul rosu in 14 octombrie, vor continua cursurile exclusi online si in urmatoarele doua saptamani. im plus, vor fi inchise si cresele din municipiu, a decis Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, citat de g4media.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )