Libnet.ro
UNICEF

08:30

Comisiile de cultura si politica externa din Senat au votat revocarea lui Andrei Marga din fruntea ICR

B1 B1,
Comisiile de cultura si politica externa din Senat au votat revocarea lui Andrei Marga din fruntea ICR

Membrii comisiilor pentru cultura si pentru politica externa din Senat au votat, luni, propunerea de demitere a conducerii ICR ca urmare a faptului ca institutia nu a trimis raportul de activitate pe 2012 al. continuă pe B1

Marga, la un pas de a fi demis de la ICR. Comisiile de cultura si politica externa din Senat au cerut revocarea sa

Comisiile reunite pentru cultura si politica externa din Senat au cerut, luni, revocarea lui Andrei Marga din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR). Propunerea de demitere va fi trimisa Biroul.

Andrei Marga a demisionat de la ICR. Comisiile de cultura si externe din Senat cerusera revocarea sa

Update 15. 46 - Andrei Marga a demisionat, luni, de la conducerea Institutului Cultural Roman ICR). Revocarea sa din functie urma sa se discute marti, in plenul Senatului, dupa ce comisiile de Cultura si cea de.

Revocarea lui Andrei Marga de la ICR, in plenul Senatului de marti dimineata

Comisiile reunite pentru Cultura si politica externa din Senat au cerut, luni, revocarea lui Andrei Marga din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR). Revocarea se va afla pe ordinea de zi a plenului Senatului de marti dimineata, a decis Biroul permanent al acestui for legislativ.

Senatorii cer revocarea lui Marga de la conducerea ICR

Comisiile reunite pentru cultura si politica externa din Senat au cerut, luni, revocarea lui Andrei Marga din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), urmand ca propunerea sa fie inaintata Biroului permanent al Senatului.

Andrei Marga a demisionat de la ICR

Update 15. 46 - Andrei Marga a demisionat, luni, de la conducerea Institutului Cultural Roman ICR). ____________________________________________Comisiile reunite pentru cultura si politica externa din Senat au.

Votul din Senat pentru revizuirea Constitutiei a fost amanat pentru septembrie

Liderii USL au amanat votul din plenul Senatului asupra proiectului de revizuire a Constitutie pentru inceputul lunii septembrie. Comisia intentioneaza sa trimita proiectul revizuirii la Birourile Permanente.

Norica Nicolai: Mi se pare GROSOLANA maniera de debarcare a lui Marga de la ICR.

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca va propune o discutie in Biroul Permanent National BPN) al partidului, ca urmare a demisiei lui Andrei Marga de la conducerea Institutului Cultural Roman ICR). Nicolai a subliniat ca demisia presedintelui ICR vine ca raspuns la propunerea senatorilor din comisiile de cultura si politica externa, care au votat revocarea lui Marga de la conducerea insitututului si reprezinta o maniera grosolana de debarcare de la .

Demiterea lui Andrei Marga de la conducerea ICR a fost declansata. ...

Comisiile reunite pentru cultura si politica externa din Senat au cerut, luni, revocarea lui Andrei Marga din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), urmand ca propunerea sa fie inaintata Biroului permanent al Senatului, informeaza Mediafax. In conformitate cu solicitarea facuta in Biroul Permanent al Senatului, n. r) de lunea trecuta, comisiile reunite de cultura si politica externa au analizat situatia documentelor prezentate de ICR, in conformitate cu legea, ne referim .

Targul politic din spatele schimbarii lui Marga.

Andrei Marga si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), in momentul in care senatorii il amenintau cu demiterea. Demisia lui Andrei Marga din fruntea ICR a venit dupa ce senatorii din comisiile de cultura si politica externa au votat o propunere de revocarea a acestuia din functie. Propunerea urma sa fie trimisa plenului Senatului pentru a decide marti prin vot demiterea conducerii ICR. Victor Ponta s-a aratat nemultumit, saptamana trecuta, de rezultatele .

Comisiile de Cultura-Externe ale Senatului au propus demiterea lui Andrei Marga

Comisiile de Cultura-Externe ale Senatului au votat, luni, demiterea lui Andrei Marga de la conducerea ICR. Votul definitiv va fi dat in plenul Camerei Superioare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )