Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marga, la un pas de a fi demis de la ICR. Comisiile de cultura si politica externa din Senat au cerut revocarea sa

Antena3 Antena3,
Marga, la un pas de a fi demis de la ICR. Comisiile de cultura si politica externa din Senat au cerut revocarea sa

Comisiile reunite pentru cultura si politica externa din Senat au cerut, luni, revocarea lui Andrei Marga din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR). Propunerea de demitere va fi trimisa Biroul. continuă pe Antena3

Comisiile de cultura si politica externa din Senat au votat revocarea lui Andrei Marga din fruntea ICR

Membrii comisiilor pentru cultura si pentru politica externa din Senat au votat, luni, propunerea de demitere a conducerii ICR ca urmare a faptului ca institutia nu a trimis raportul de activitate pe 2012 al.

Norica Nicolai: Mi se pare GROSOLANA maniera de debarcare a lui Marga de la ICR.

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca va propune o discutie in Biroul Permanent National BPN) al partidului, ca urmare a demisiei lui Andrei Marga de la conducerea Institutului Cultural Roman ICR). Nicolai a subliniat ca demisia presedintelui ICR vine ca raspuns la propunerea senatorilor din comisiile de cultura si politica externa, care au votat revocarea lui Marga de la conducerea insitututului si reprezinta o maniera grosolana de debarcare de la .

Revocarea lui Andrei Marga de la ICR, in plenul Senatului de marti dimineata

Comisiile reunite pentru Cultura si politica externa din Senat au cerut, luni, revocarea lui Andrei Marga din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR). Revocarea se va afla pe ordinea de zi a plenului Senatului de marti dimineata, a decis Biroul permanent al acestui for legislativ.

Comisiile reunite de Cultura si de Externe ale Senatului vor demiterea lui Marga de la ICR

Update 16:36 Andrei Marga a demisionat Andrei Marga si-a dat demisia, astazi, de la conducerea Institutului Cultural Roman. ---- Comisiile reunite de Cultura si de Externe ale Senatului, au votat, astazi, demiterea conducerii executive a Institutului Cultural Roman, respectiv a directorului Andrei Marga si a celor doi vicepresedinti, acuzand faptul ca nu au primit de la acest institut documentele financiare legate de anul 2012, a anuntat senatorul PSD Georgica Severin, conform HotNews. ro.

Comisiile reunite de Cultura si de Externe ale Senatului vor demiterea lui Marga de la ICR

Comisiile reunite de Cultura si de Externe ale Senatului, au votat, astazi, demiterea conducerii executive a Institutului Cultural Roman, respectiv a directorului Andrei Marga si a celor doi vicepresedinti, acuzand faptul ca nu au primit de la acest institut documentele financiare legate de anul 2012, a anuntat senatorul PSD Georgica Severin, conform HotNews. ro.

Andrei Marga a demisionat de la ICR. Comisiile de cultura si externe din Senat cerusera revocarea sa

Update 15. 46 - Andrei Marga a demisionat, luni, de la conducerea Institutului Cultural Roman ICR). Revocarea sa din functie urma sa se discute marti, in plenul Senatului, dupa ce comisiile de Cultura si cea de.

Targul politic din spatele schimbarii lui Marga.

Andrei Marga si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), in momentul in care senatorii il amenintau cu demiterea. Demisia lui Andrei Marga din fruntea ICR a venit dupa ce senatorii din comisiile de cultura si politica externa au votat o propunere de revocarea a acestuia din functie. Propunerea urma sa fie trimisa plenului Senatului pentru a decide marti prin vot demiterea conducerii ICR. Victor Ponta s-a aratat nemultumit, saptamana trecuta, de rezultatele .

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2818 seconds )