Libnet.ro
UNICEF

17:30

Compania CAF, despre ancheta DNA privind achizitia de trenuri noi de metrou: Vom colabora cu autoritatile pentru a elimina orice suspiciune legata de procedura de achizitie publica

B1 B1,
Compania CAF, despre ancheta DNA privind achizitia de trenuri noi de metrou: Vom colabora cu autoritatile pentru a elimina orice suspiciune legata de procedura de achizitie publica

Compania spaniola CAF, castigatorul desemnat al licitatiei pentru achizitia de trenuri noi de metrou la Magistrala 5, a anuntat ca va colabora cu autoritatile romane pentru a se inlatura astfel orice. continuă pe B1

Compania spaniola CAF, despre ancheta DNA: Vom colabora cu autoritatile

Compania spaniola CAF, castigatorul desemnat al licitatiei pentru achizitia de trenuri noi de metrou la Magistrala 5, a anuntat ca asteapta cu incredere finalizarea cercetarilor in acest caz si incheierea procesului de solutionare a contestatiilor, informeaza Mediafax.

Membri ai comisiei de licitatie din Metrorex, cercetati de DNA pentru achizitia de trenuri spaniole

Trei membri ai comisiei de licitatie din Metrorex sunt cercetati penal de Directia Nationala Anticoruptie, in legatura cu licitatia de atribuire a acordului-cadru privind achizitia trenurilor de metrou pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon, de catre firma spaniola Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles CAF) SA Bilbao.

Membri ai comisiei de licitatie din Metrorex, cercetati de DNA pentru achizitia de trenuri spaniole

Trei membri ai comisiei de licitatie din Metrorex sunt cercetati penal de DNA in legatura cu licitatia de atribuire a acordului-cadru privind achizitia trenurilor de metrou pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon, de catre Construcciones y.

Perchezitii la sediul RA-APPS. Directorul institutiei, vizat de ancheta DNA

Procurorii DNA fac, miercuri, patru perchezitii in Bucuresti si Prahova, la sediul RA-APPS, la firme si la locuintele unor persoane suspectate de fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2013-2014.

Radu Banciu, despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi: A infirmat si teoria conform careia se vopseste pe par cu sange de corupt (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre interviul pe care sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-a acordat revistei Elle. Procurorul sef anticoruptie a facut mai multe.

Viceprimarul din Miercurea Ciuc, Antal Attila, despre acuzatiile DNA: Sunt o inventie

Viceprimarul din Miercurea Ciuc Antal Attila, acuzat de DNA ca a atribuit preferential un contract de lucrari pentru reabilitarea si modernizare a doua licee din localitate, a declarat, miercuri, ca acuzatiile sunt probabil o inventie, potrivit Mediafax.

Ion Ochi, despre acuzatiile DNA: Nu sunt vinovat

Deputatul PSD Ion Ochi a declarat, luni, dupa ce Comisia Juridica a avizat favorabil cererea de arestare preventiva a sa, ca nu este vinovat, acest lucru fiind certificat de o decizie a DNA din 2014, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2046 seconds )