Libnet.ro
UNICEF

19:30

Compania spaniola CAF, despre ancheta DNA: Vom colabora cu autoritatile

România Liberă România Liberă,
Compania spaniola CAF, despre ancheta DNA: Vom colabora cu autoritatile

Compania spaniola CAF, castigatorul desemnat al licitatiei pentru achizitia de trenuri noi de metrou la Magistrala 5, a anuntat ca asteapta cu incredere finalizarea cercetarilor in acest caz si incheierea procesului de solutionare a contestatiilor, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Compania CAF, despre ancheta DNA privind achizitia de trenuri noi de metrou: Vom colabora cu autoritatile pentru a elimina orice suspiciune legata de procedura de achizitie publica

Compania spaniola CAF, castigatorul desemnat al licitatiei pentru achizitia de trenuri noi de metrou la Magistrala 5, a anuntat ca va colabora cu autoritatile romane pentru a se inlatura astfel orice.

Perchezitii la sediul RA-APPS. Directorul institutiei, vizat de ancheta DNA

Procurorii DNA fac, miercuri, patru perchezitii in Bucuresti si Prahova, la sediul RA-APPS, la firme si la locuintele unor persoane suspectate de fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2013-2014.

Radu Banciu, despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi: A infirmat si teoria conform careia se vopseste pe par cu sange de corupt (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre interviul pe care sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-a acordat revistei Elle. Procurorul sef anticoruptie a facut mai multe.

Viceprimarul din Miercurea Ciuc, Antal Attila, despre acuzatiile DNA: Sunt o inventie

Viceprimarul din Miercurea Ciuc Antal Attila, acuzat de DNA ca a atribuit preferential un contract de lucrari pentru reabilitarea si modernizare a doua licee din localitate, a declarat, miercuri, ca acuzatiile sunt probabil o inventie, potrivit Mediafax.

Ion Ochi, despre acuzatiile DNA: Nu sunt vinovat

Deputatul PSD Ion Ochi a declarat, luni, dupa ce Comisia Juridica a avizat favorabil cererea de arestare preventiva a sa, ca nu este vinovat, acest lucru fiind certificat de o decizie a DNA din 2014, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )