Libnet.ro
UNICEF

13:30

O companie de turism din Rusia va organiza excursii in zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei

B1 B1,
O companie de turism din Rusia va organiza excursii in zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei

O companie de turism din Rusia va organiza excursii in zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei,in special republicile Donetsk si Lugansk, unde luptele dintre separatistii pro-rusi si fortele ucrainene. continuă pe B1

Turism de razboi: O companie din Rusia organizeaza excursii in zonele de conflict din Ucraina

O companie de turism din Rusia va organiza excursii in zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei, scrie BBC. Agentia de turism Megapolis Kurort era specializata in vacante de relaxare pe teritoriul Rusiei, dar a luat decizia de a se extinde.

Doi ministri adjuncti ai Apararii din Rusia, pe lista cu noile persoane sanctionate de UE

Uniunea Europeana a publicat luni noua lista cu oficiali rusi si separatisti pro-rusi sanctionati pentru subminarea independentei Ucrainei, anunta Reuters. Printre cele 19 persoane santionate se numara Arkady Bakin, prim-adjunctul ministrului Apararii din Rusia.

Fifty Shades of Grey din vacanta ta: o agentie de turism din Romania vinde pachete in destinatiile si hotelurile din filmul erotic

Fifty Shades of Grey a depasit ecranele cinematografelor si a convins o agentie de turism din Romania sa lanseze o colectie de vacante tematice inspirata din cel mai provocator film al ultimilor ani. Sa vedem cat costa, deci, o vacanta pe urmele.

GIGANTII din Rusia isi indreapta atentia spre Mexic

Ambasadorul Mexicului in Rusia, Ruben Beltran Guerrero, a anuntat ca gigantii LUKoil, Gazprom si Rosneft au exprimat interes pentru mai multe proiecte in energie, in Mexic. Rusia inca nu investeste.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )