Libnet.ro
UNICEF

00:08

Companiile energetice din Romania, dupa intalnirea cu FMI: Propunem modificarea Codului insolventei

B1 B1,
Companiile energetice din Romania, dupa intalnirea cu FMI: Propunem modificarea Codului insolventei

Reprezentantii companiilor energetice din Romania s-au intalnit cu reprezentantii Fondului Monetar International despre care au discutat, printre altele, despre problema arieratelor companiilor de stat catre. continuă pe B1

O suta de aeronave, piloti si parasutisti, la cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition

O suta de aeronave in evolutii aeriene si 100 de piloti si parasutisti de elita vor evolua in cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition, care va.

Nu e normal ca maghiarii din Romania sa invete in limba lor pe banii Guvernului ungar

Antal Arpad, primarul orasului Sfantu Gheorghe, a declarat, astazi, ca nu e normal faptul ca maghiarii din Romania invata limba materna cu sprijinul Guvernului Ungariei, in conditiile in care isi platesc impozitele in tara noastra, potrivit surselor de presa.

EFG Eurobank: Preturile locuintelor din Romania au crescut pentru al doilea trimestru consecutiv

Preturile locuintelor din Romania au crescut pentru al doilea trimestru consecutiv, in perioada aprilie-iunie fiind inregistrat un avans similar cu cel din primele trei luni ale anului, evolutie care ar putea fi insa cauzata de fluctuatii sezoniere, potrivit EFG Eurobank.

Scriitorul Gabriel Liiceanu critica mass-media din Romania: Valorile in care am crezut noi se rastoarna permanent

Scriitorul Gabriel Liiceanu a vorbit, duminica, in emisiunea Interviurile lui Cristoiu, de pe B1 TV, despre directia in care au luat-o televiziunile si presa din Romania in ultimii ani. Astfel, el spune ca.

Ambasadorul Spaniei la Bucuresti: MCV a avut o importanta majora pentru reformarea Justitiei din Romania

Mecanismul de Cooperare si Verificare, instituit de Comisia Europeana, a avut o importanta majora pentru reformarea Justitiei din Romania si trebuie sa continue cu accent pe latura de cooperare, a afirmat.

Mihai Stoica, audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti romani inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League).

Mihai Stoica, amendat de Tribunalul din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei - MM a pledat vinovat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti romani inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). UPDATE: Reporterul agresat n. r. Alexandra Tanasescu) si-a scos certificat medico-legal. UPDATE 2: Mihai Stoica a mers la tribunal, pentru stabilirea faptelor. Oficialul Stelei a pledat vinovat. Instanta va lua o decizie. UPDATE 3: Mihai Stoica a fost gasit vinovat de Tribunal, oficialul Stelei fiind amendat cu 25. 000 de denari aproximativ 400 de euro). In plus, Stoica va suporta si cheltuielile de judecata.

Sport Depot deschide primul showroom din Romania, in birourile Global City din Pipera

Zona Pipera devine din ce in ce mai mult o optiune pentru companiile aflate in cautarea unor spatii de birouri, in T2 acoperind peste 30% din activitatea de inchiriere. Astfel, in ultima luna, Global City Business Park, unul dintre principalele.

Avertizare fara precedent. Ce se intampla in aceste momente pe PLAJELE din Romania

Mii de romani aleg sa mearga pe litoralul romanesc tocmai pentru a petrece un concediu de neuitat la malul marii, pentru a se bronza si pentru a se racori in apele involburate ale Marii Negre. insa putini din.

Avertizare fara precedent. Ce se intampla in aceste momente pe plajele din Romania

Mii de romani aleg sa mearga pe litoralul romanesc tocmai pentru a petrece un concediu de neuitat la malul marii, pentru a se bronza si pentru a se racori in apele involburate ale Marii Negre. insa putini din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2284 seconds )